• başlığın asıl hali “uber’a saldıran taksicilere destek çıkan partilere oy vermiyoruz” olan kampanya.

    yıllarca halk olarak taksicilerin zor zamanlarında (cinayete kurban gitme, darp edilme, gasp edilme vb) destek olmamıza rağmen sürekli olarak halkı silkmeye çalışan taksicilerin adam olmak yerine daha da saldırganlaştığı ve toplum nezdinde uber sürücülerinin “korsan taksi işleten illegal kişiler” olarak lanse edilmesine karşı olarak başlattığım kampanya.

    bakınız bu meseleler müşteriyi dolandıran taksiciye 10 yıl ceza vermekle aşılmaz. yıllardır bu herifler aynı haltı yiyor, henüz sadece 1(bir) tanesi ceza alabildi. evet, belki hepsi sabiha gökçen’e edirne sınır kapısı üzerinden götürmüyor ancak gerekirse dönüşü kaçırarak(!) gerekirse de başka sokaklardan götürerek aynı dolandırıcılığı işliyorlar.

    şimdi elimizde iki seçenek var;
    1. yol güzergahını (başlangıç ve varış olmak üzere) girip kaydedecek bir nagivasyon uygulaması kullanmak zorunlu hale gelecek -ki dolandırma ve hırsızlığın önüne geçilebilsin,
    2. ya da serbest piyasaya uygun olarak uber gibi hizmetlerin önü açılıp milleti darp etmeye çalışan taksicilere yüklü ceza verilecek ki taksici arkadaşlar kendine gelsin.

    ayrıca burada uber’a da sesleniyorum; olm siz saf mısınız? neden araçlarınızda kamera olmasını zorunlu hale getirmiyorsunuz? illa yolculardan birinin telefonla kaydetmesi mi lazım? yarın öbür gün sürücülerinden birisi cinayete kurban giderse neyi nasıl ispatlayacaksınız?

    velhasılı, sırf oy uğruna halkın malına ve canına göz diken adamları savunmak, türkiye’nin yönetimi açısından da nasıl berbat bir yaklaşım sergileyeceğini gözler önüne serdiğinden mütevellit, taksicilerin bu şiddet eylemine destek verici söylemlerde bulunan partiye oy vermiyoruz!
  • bu işin sonunda iktidar muhtemelen uber'e türlü yasaklar getirip taksicileri yerli ve milli olarak pohpohlayacaktır.
  • girişimcilik süperdir.. taaki senden daha fazlasını yatırıp senin pazar payını direk etkileyen girişimciyle karşılaşana kadar.. kapital...
hesabın var mı? giriş yap