• (bkz: teyzelere gelesin) diye bir beddua icat ettirecek teyzedir. bu hesapla günde 50 defadan bir çoğumuzun 200 yıl hapis cezası alabileceğinin de kanıtı haberdir.
  • söz konusu olayı anlatan haber sitesinde "hırsız" sözcüğü sansürlenerek "h....z" olarak yayınlanmıştır
  • atatürk'ün ölümünden sonra çivi çakılmadığı komedisini geçelim. hiç değilse, işi osmanlı'dan sonra noktasına taşımadığına tabii sevinmek lazım arkadaşın. atatürk döneminde yapılanları öğrendiğine göre, atatürk'ün ölümünden sonra yapılanları da öğrenir bir gün diyelim.

    gelelim hırsızlık meselesine.

    arkadaş, senin o yol, havaalanı dediğin şeyler var ya. işte hırsızlık onların üzerinden oluyor. farkında değilsin. o yol, havaalanı, normalde yapılabileceğinden kat kat pahalıya yapılıyor, karşılığında da işte yoldan fazladan para kazanan adam, bakanlara hediye olarak kol saatleri alıyor.

    ki hırsızlık işin sadece bir yönü. akp kendisinden olmayanların futbol bir yana, ülkede her yerden her konumdan silmek isteyen bir parti. ülkede herkesin sağladığı her konumu kendisinin sağladığına inanıyor. kimse vasıfları ve kendi özellikleri ile bir yere gelmiyor akp'ye göre, o nedenle herkes, yediği lokma için bile akp'ye minnet duymak zorunda, çünkü akp o insanın o lokmayı akp'nin lutfu sonucunda kazandığına inanmasını istiyor.

    işte hırsızlıktan daha vahimi bu zihniyettir, insanları değersizleştiren, onların ellerindeki herşey için kendilerine şükretmesini isteyen zihniyet.
  • obama abisi izin vermeden sıçmaya gitmeyen, obama suriyeye girme planları yaparken paralel olarak savaş planları yapan, obama abisi yok suriyeye girmeyelim yeaaa dedi diye esada saldırmaktan vazgeçen dümbüklerin başkalarını amerikan yalayıcı olarak tanımladığını görmemizi sağlayan olaydır. yazmadan önce git sor lan obama izin veriyor muymuş ahahahah
  • atatürk'ten sonra yapılanları eleştirmek ile, atatürk'ten sonra çivi çakılmadı demenin, farkını da öğrenmesini diliyorum söz konusu arkadaşın. öğrenmeye başlamışken, tabii, amerikan emperyalizmine karşı en güçlü duruşu solun gösterdiğini de öğrenebilir, atatürk sonrası dönemi okuduğunda.

    kendinizi de o kadar ciddiye almayın, amerika işini gücünü bırakıp da sizinle uğraşacak değil. ayrıca sizin o çok sevdiğiniz cumhurbaşkanınızın da çocuklarının tamamını da amerika'da okuttuğunu unutmayın. ha onlara da "hayırsever" bir iş adamı burs vermişti. nedense iş adamları son yıllarda üst düzey akplilere karşı hayır işlemeyi epey sever oldular.

    bu arada madem bana hayvan ismi kullanıp da hakaret etmeye çalışıyor kendisine tüyo da vereyim, bana edebileceği en büyük hakaret, malum partinin mensubu olduğumu söylemesi olur.

    tanım: başka bir karar verse tutuklanabileceğini düşündüğüm hakimin verdiği karar
  • öğrenmeye başlayan akp arkadaşların bir de (bkz: bu adamı deliğe süpürmeyin kullanın) cümlesinde kastedilen adamın adını da öğrenmesinde fayda var. tüyo vereyim kendisi uzun boylu. o cümlenin kim tarafından nerede söylendiğine de bakabilirler.

    tanım: ülkemizde yargının bağımsız ve tarafsızlığını bir daha gösteren olay.
  • erdoğan'ın götünün kılıyık diyen teyze ile bir akrabalığı olup olmadığının araştırılması gereken teyzedir. malum şahsı bu kadar iyi tanıdığına göre, neticesinden ayrılmıyor demektir.
  • tanım: bir garip olay.

    yalnız ben bu chainard'a takıldım. ya abi tamam troll değilsin. sevenin de var sevmeyenin de anladık.
    ya en azından müslüman adamsın. yapma bunu abi.
    yapma. bazı kesimlere bok atacağım diye komik olduğunu görmüyor musun?
    bu paralardan senin cebine tek kuruş girmezken ne diye kendini yırtıp adamları ölümüne savunursun ki.
    ocu şucu bucu olmak mesele değil. ya içine siniyor mu bir müslüman olarak bu yapılanlar?
    her gün yastığa başını koyduğunda "ya ben ne yapıyorum, kimi savunuyorum" diyor musun?
    gelmişsin reza zarrab'ı savunuyorsun. yapma güzel abim. yapma bunu.

    hukuku siyaseti geçtim. müslüman olarak yapma.

    bir bakana 700 bin tl'lik saat almanın iran'ı türkiye'si mi var be güzel abicim.
    diyorsun ki domates 5 lira olmuş. sen de alıyorsun aynı fiyattan domatesi. neden savunursun ki başka bir adam 700 bin tl'lik saat almış.

    yapma şunu ya. dedim ya hukuk siyaset yol metro değil bu.

    sen de biliyorsun aslında savunulacak tarafı yok. kendini neden mecbur hissedersin ki savunmaya?

    enerjine yazık be abicim. bak sadece ebru'nun bebeğinin değil senin de psikolojin bozuluyor.

    o sarayı görünce için bir müslüman olarak cız etmiyor mu?

    diyanet işleri başkanı'nın altındaki arabaya bakarken demiyor musun bu ülkede aç milyonlar var.

    de be abi. de bunları. solcuya ateiste laf yetiştirmek ülkeyi düzeltmiyor. düzeltse eğer hep beraber sövelim suratlarına.

    olmuyor abicim olmuyor.

    başkasına sövmek senin evindeki pisliği örtmüyor abicim.

    üzülerek söylüyorum ki örtmüyor.

    önce bir sakin ol bence. müslümanım diyorsun ama sana akıl vermek bana düşmez müslüman adama yakışmıyor şu yazdıkların.

    müslüman garibin haklının yanında olur ben abi.

    güçlünün yanında olmak kaypakların işi.

    sen müslümansın ve müslüman adam kaypak olmaz.

    dosdoğru olur. hani diyorsunuz ya elif gibi.

    hadi kal sağlıcakla.
  • işin ilginci haberi yazan arkadaşın 'hırsız' kelimesini 'h...z' olarak yazmasıdır. basının sahip olduğu korkunun boyutlarını anlatmak için yeter de artar.
  • olabilir
hesabın var mı? giriş yap