• kimin fikriyse alkışlıyorum kendisini. tüm dünyanın gözü önündeki bir noktada tanzim satışa başlayarak, bizi kıskanan ülkelerin bize götleriyle gülmelerini sağlamıştır. aynı zamanda müthiş bir turistik tanıtım yapmıştır. artık bir sonraki olimpiyat adaylığında hazırlanacak tanıtım videosuna bunu da eklerler.

    bence akp hükumeti bu güzel icraatını sınır dışına da taşımalı. yurt dışındaki türk vatandaşlara da ucuz sebze meyve satışı yapmalı.

    (bkz: times square'deki tanzim satış noktası)
    (bkz: potsdamer platz'daki tanzim satış noktası)
  • taksim'de siyasi gövde gösterisi yapmaktır. yerel seçimlere kadar devam eder, işleri bitince çadırı toplayıp giderler.
  • yav arkadas sizin turizme ve ulke imajina dusmanliginiz nedir anlamiyorum ben. ulkenin en bilindik turistik noktalarindan birinde yapilacak isler mi bunlar?

    “-nasildi turkiye xi/michael/pablo/vikram ?
    - guzeldi ama ekonomileri o kadar berbat ki, yoksulluktan devlet meydanlarda sebze dagitiyor”

    bu mu yaratmak istediginiz imaj? turizm bakani genis genis “ucuza satiyorsunuz, daha ust segment turist gerekli” diyordu, bu sekilde mi marka degerini arttirip, ust segmenti ulkemize cekeceksiniz? ancak bos laf, icraat sifir.

    yakin olsun diyorsan 5-10km yakininda bir ton alternatif yer var dagitabilecegin. gene yap hizmetini.

    bir tane liyakat sahibi adam kalmazsa aranizda, ortaya da boyle dusuncesizlik urunu uygulamalar cikar. aferin.
  • suriye sırası olur türk göremeyiz yüksel bir ihtimal ile
  • hani şu beş arkadaş yan yana yürüyemediğimiz, her ufak topluluğun ''eylem hazırlığı'' olarak görüldüğü yer değil mi ? zaten arap ve apaçi kalabalığı yetmiyordu. bir de bu mu çıktı ?

    ''tanzim satış'' denilen şeyin ne olduğundan habersiz insanlar. bunu bir lütuf olarak görüyorlar. insanlar ''neden ben burdan alıyorum. neden benim cebimde param yok. '' diye düşünmüyorlar. fiyatlar almış başını gidiyor, devlet de seçim sebebiyle sana bana yaranmak için böyle iş yapıyor. hem ayrıca ordan alınan sebzeler, meyveler ucuz mu sanıyorsunuz ? 2 liraya alıyorsun, sonra ay sonunda su faturan geliyor. kol gibi zam. kepçeyle alıp, kaşıkla veriyorlar. ama tabi kime neyi anlatmaya çalışıyorum ki ? sonuç değişmeyecek. nato kafa, nato mermer.

    not : arap şehrinde bir türk...
  • ticaret bakanı, geçen hafta zabıtaların market baskınlarından rahatsız olduğunu, görüntülerin bütün dünyada yayınlandığını, imajımızın sarsıldığını söylüyordu. şimdi taksim meydanına sebze satış çadırları kuruyoruz. buna dayanamaz istifa eder sanıyorum.
  • +1 olarak sıraya gireceğimi belirteyim. amacım ucuz sebze almak değil. siz bilmezsiniz biz yağ kuyruğunda bekledik diyen amcalara bende biliyorum demek için.

    ayrıca taksimin hala turistik olduğunu düşünen yazarlara gülüyorum. taksim sadece uluslararası arap alışveriş caddesidir.
  • tarımda kendi kendine yetebilen 8 ülkeden biri iken geldiğimiz nokta bir hayli üzücü. şu durum, savaşın içinde olan ülkelerde görebileceğimiz kuyruklardan bile daha beter ama sorsanız orada bekleyenlere “dış mihraklar” yapmıştır bunu da...

    bir ispanyol sözü ile eyyorlamamı bitirmek istiyorum:
    "bizi soyan yoksul göçmenler değil, buralı zenginlerdir."
hesabın var mı? giriş yap