• bu başlığı arıyordum. açılmadığını fark ettim şu dakikaya kadar, niye? ışid ile iş birliğini abd yaptı. arap-süryani diye direkt pkk koluna silahı abd verdi. sokaktan geçen adam ışid türkiye ile iş birliği yapıyor dese başlık açacak adamlar bunu es geçmiş. korkuyoruz, endişeliyiz, yeni türkiye falan diyemediniz bu sefer. diyemezsiniz. size ekmek yok burada. omurgasızlar sizi.

    özetle bu açıklamalar ile abd’nin terör örgütü saydığı pkk’ya silah verdiği kesinleşmiştir.
  • sdf eski sözcüsünün suriyedeki pislikleri anlattığı açıklamalar.

    röportajı aa yapmış olsa da yalan söylemesi için bir neden göremiyorum, zaten türkiye kendisi ve ailesinin güvenliği ve geleceği garanti etti, o da saf değiştirdi.

    mcgurk denen türk düşmanı emperyalist onun bunun çocuğunun suriyedeki herşeyin planlayıcısı ve amerika adına uygulayıcısı olduğunu söylemesi önemli.

    onun dışında silahlar ile ilgili söyledikleri yeni şeyler değil. amerikalılar türkiye'nin endişelerini hiçbir zaman ciddiye almadıkları gibi, silahları takip edeceğiz, geri alacağız gibi laflar edip aklımızla alay da etmişlerdi. silo'nun 'silahlarla ne yapıldığını hiç sormadılar' demesi malumun ilanından başka birşey değil.

    amerikan medyasında türkiye'de esir olarak algılanacak olan talal silo'nun devlet medya organı aa'ya vereceği röportaj umursanmayacaktır. kaldı ki genel olarak suriye ile ilgili bizim ne söylediğimizi umursayan da yok.

    edit:imla
  • (bkz: talal silo)
hesabın var mı? giriş yap