• turktime adlı haber sitesindeki köşesinde ilginç yazılar yazan kişi.
  • güneş gazetesi köşe yazarı. medyada yaşanan gelişmelerin perde arkasına ilişkin yazıları mevcuttur.
    bir internet sitesine verdiği röportajda, kendi anlatımıyla özgeçmişi şöyledir:
    "gazeteciliğe ilk olarak büyük anavatan gazetesi’nde başladım. daha sonra ilk haber gazetesi’nde muhabirlik, ulus gazetesi’nde muhabirlik ve istihbarat şefliği yaptım. günaydın gazetesi’nde ve o dönem doğan grubu’nun yayın organı olan son havadis gazetelerinde çalıştım. hemen arkasından m1 tv’nin ankara temsilciliği, yankı dergisi köşe yazarlığı görevlerinde bulundum. 7 sene önce www.turktime.com haber portalını kurdum. yaklaşık 2 senedir de www.babialihaber.com ve www.internetoku.com sitelerini hayata geçirdik. yaklaşık 5 senedir de güneş gazetesi’nde köşe yazarlığı yapmaya devam ediyorum."
  • ankara'nın gasteci çetesi içinde olmayıp o çete kardeşlerinden daha fazla ankara'daki medya ve siyaset dünyasının perde arkasını yazar kendisi. resepsiyonlarda görünmez, lobilere inmez ama o bilgelere nasıl ulaşır, muamma tabii. her salı yazdığı kapağı açılmamış kulislerle internet sitelerinin alıntılama yarışına girmelerine neden olur ve “aha, güneş gastesinde yazar da mı var” dedirtir. güneş’in yanı sıra turktime.com diye bir sitenin de sahibidir ve o sitede de gastedeki gibi perde arkası aralama işini devam ettirir. ha, bir de lordlar kamarası diye kamaradaki lordlarla inceden inceye taşak geçtiği bir kitabı vardır ki, okunasıdır.
  • şu an eli silahlı 150 kişinin türkiye'ye gezi parkı olaylarını provake etmek için giriş yaptığını açıklayan adam
  • bugün; erkan tan'la başkent'ten programında, bir kaç kez; " bazıları ağır silahlı olmak üzere, elleri silahlı, provokasyon amaçlı 150 kişi bulunduğunu biliyorum,
    doğru olduğuna emin olduğum bu bilgi beni korkutuyor." gibi bir şeyler söyleyen kişidir. internet medyası federasyonu varmış, bu kişi de onun başkanı imiş. alt yazı öyle tanıttı kendisini.. bu sözlerden ben de korktum işte naparsın
  • deniz baykal'ın gazetecilere off the record "sarıgül gelirse chp çapulcu partisi olur" demiş olduğunu ileri süren gazeteci.

    gazeteci dedim ama boş verin. gazeteci olsa off the record ne demek onun bilirdi.

    bu da kaynak olsun bari...
  • akp sevicisi ve savunucusu.
  • şu an teke tek'te chp'deki atatürk portresinin indirilmesi olayını çarpıtarak anlatıyor.ahmet hakan'ın programında kılıçdaroğlu "böcek için indirildi" derken daha öncesini söyledi.o olay bugünkü mevzu ile ilgili değil.

    edit: ayrıca portre indiren vekil sayısı 1 değil üçmüş.
  • aylin nazliaka'ya tazminat ödeyecektir.
    (bkz: aylin nazlıaka'nın açtığı davayı kazanması)
  • eyyamcı.
hesabın var mı? giriş yap