• bir iddia. eğer doğruysa en kısa sürede cezalandırılır umarım ama değilse de şerefsizliktir.
  • 19 yaşında bir kız neden böyle bir suçlamada bulunsun ki çıkarı ne olur bundan. ayrıca bundan önce hande ataizi ile olan mevzu da var.
    bu kuşağın erkekleri yıllarca kadınları taciz etti ve ellerine kar kaldı. kadınlar utanıp kenar da sessizce beklediler artık dünya değişiyor ve şimdiye kadar yaptıklarının bedelini ödemeye hazır olsunlar.
  • ne gulunc bir haber. yarin obur gun gecerken omzuma dokundu ve beni taciz etti diyen kadinlar da cikar oyle ya kadinin birine cok guzelsiniz demis ve kadin markette reyonlar arasi kose kapmaca oynuyormus. cok guldum bu sabah. kadinlar artik susmuyormus bu islere aman ne guzel susmayin bokunu da cikartmayin. istedigi kadini van golune de tuz golune de sokabilecek karizmaya cazibeye zekaya sahip yasli basli saygin bi adam soz konusu ya. yasak elma denilen konusu boka benzemez aptal dizinin tek rating sebebi talat bulut.
  • bir haber sitesinde okudum daha önce bir dizi veya sinema filminde rol arkadaşı hante ateizi hanımıda taciz etmiş

    bencede bir insan yalandan kendini rezil etmek için tacize uğradım demez
  • 19 yaşında ki kız neden böyle bir iftira atsın ki ilginç bir durum. talat bulut un açıklaması da oldukça saçma battıkça batmış yani "10 yıl sonra google'a girdiğinde onun da adı çıkacak.
    kim evlenir artık bu kızla?" demek ne demek ne alâka
  • yıllardır biriktiği izlenimi ve efendiliğini bir anda silmek @talat bulut
  • ben artık böyle haberlerde direkt kadınının yollu gösterilmesinden bıktım! sabah birini izledim ama o kadın neden gitmiş arkaya diyor. ulan hangimiz çalıştığımız yerde kendimizden daha üst düzey biri bir şey istediğinde yapmam diyebiliyoruz? ya bunu söyleyen bir kadın üstelik. ben anlam veremiyorum biz kadınların her gün her saat tacize uğrama olasılıklarının olduğunun bir tek ben mi farkındayım? ablacığım sana biri yolda hiç mi laf aymadı, iki bacak gördü diye kimse mi peşine takılmadı, otobüste, konserde hiç mi sadece kimseyi umursamadan durmak isterken rahatsız edilmedin?
    biz kadınlar olarak bu toplumun bize dayattığı rollerin farkındayız. her gün bunları bilerek dışarı çıkıyor topluma karışıyoruz, kim ne derse desin oyunu kuralına göre oynamak zorundayız ama gel gör ki buna rağmen böyle andavallar çıkıp bir de üstüne ben kaç yıllık oyuncuyum diyip aradan sıyrılmaya çalışabiliyor. o yetmezmiş gibi bazı kendini gazeteci sanan tipler de bir bok biliyormuş gibi toplumdan bihaber öyle yapsaymış diye konuşmaya devam ediyor. bıktım, ben artık eve tamirci çağırdığımda bir erkek arkadaşımı da çağırayım, gece 12'den sonra evden çıkmayayım tehlikeli diye düşünmek istemiyorum kendimi de geçtim bırakın da ekmeğini düşünen insanlar bari işini yapsın. sıkıldım artık yeter rahat bırakın bizi.
  • tam da diziye alışmışken yapılır mı bu şimdi? bu dayıyı senaryodan çıkarsalar dizi boka sarar, çıkarmasalar dedikodular alır başını gider. kısacası 2 ucu boklu değnek.
  • doğruluğu kanıtlanana kadar yalan olan haberdir. bence şöhret olmak isteyen bi kızın iddialarından ibaret. ya da rating almak için yapılan yalan bi haber.
  • o değil de, talat bulut'un oynamakta olduğu mevcut dizideki rolü de zaten kızı yaşındaki biriyle aşk yaşaması değil mi? dizide karakter olarak ekrana gelince "ee normal.. adam aşk istiyor" oluyor. gerçeğini yaptığında (ki varsayım olarak diyorum) "tuu kaka" oluyor. bence set arasında sonraki sahneler için hazırlık yapıyordu.
hesabın var mı? giriş yap