• (bkz: çöp)

    kalitesizliğin dizi şeklinde sunulmuş hali. o kadar insansınız, biriniz mi "abi ne yapıyoruz biz" demez. bunu izleyen ve keyif alan arkadaşların da bakınızdaki ifadenin yürüyen karşılıkları olduğunu düşünüyorum.
  • eğlenceli bulduğum youtube dizisi.
    herşey mükemmel olmak zorunda değil ki. vakit geçirmelik farklı bir dizi.
    zaten kısa kısa bölümleri çerez niyetine izlenir.
  • dün üçüncü bölümünü youtube trendler listesinde görünce dur bir neymiş diye bakayım dedim adını daha önce internet kafecilerle aralarında geçen bir muhabbetten dolayı duymuştum.aşırı önyargıyla ilk videoyu açtım.ama o kadarda kötü değilmiş kendini izletiyor.zaten kısa sürüyor 3.bölüm 17 dakika mesela.ha zula denen oyunu oynarmıyım sanmam.2.bir wolfteam vakası galiba grafikler vasat p2w bir oyuna benziyor ama dizisi çerezlik izlenir.
  • klasik türk dizi uzunluğundan kurtulmuş dizi.
    link
    instagram
  • pür dikkat izlemek gerekmeyen, kısa kısa, gayet de komik bir internet dizisi. ben karadeniz şivesini de yerinde buldum, oyuncular da başka dizi ve filmlerden tanıdığımız genç yüzler. daha iyi ve daha başarılı olurlar umarım.
  • tebrikler, çok beğendin. devamını bekleyenlerdenim.
  • bazı sahnelerini beğenmesem de, genel anlamda güzel bir dizi bana göre. amaç gülmek ve eğlenmek olduğu için, konusu pek ilgilendirmiyor beni. gerçi konusu da gayet orjinal bir konu. kısa olması gayet yerinde, yarım saat, bir saat çekilmez yani.
  • şimdi youtube trendlerinde görünce neymiş bu diye bir baktım. anladığım kadarıyla zula isimli oyunun turnuvası ile kapanacak bir borç açan internet kafeci abimiz (aynı zamanda yavşak) çocukları bu borcunu ödemede kullanmaya çalışıyor. çocuklar da üniversite sınavına girecek olunca 18 yaş altı oluyor büyük olasılıkla (yani istismar denebilir) neyse ilk iki bölüm rahatsız edici gelmedi ama bir internet dizisi çekiyorsunuz ve illa araya bir ebeveyne karşı nutuk koyuyorsunuz sanki oyun bağımlılığı sigara ve içkiden ya da kumardan daha az tehlikeli gibi lanse ediliyor. yok öyle bir şey. oldukça ciddi bir internet ve oyun bağımlılığı mevcut öğrencilerde ve millet bu oyunlar için çalıyor, harçlığını biriktiriyor, potansiyeli altında eğitim almaya mecbur kalıyor vs.

    tamam belki çağa yetişmek için atılan hamlelerden biri bu ama artık yeter şu didaktik senaryolar amk ya kafa dağıtmalık bir içerik buldum diyorsunuz bi bakmışım herifler sikerek çoğaltmış araya bir güzelleme sokayım da masumlaştırayım olayını. misal yakın zamanda lol’e başladım bu da aynı millet öyle bir güzelliyor ki sanki başında ömür çürütmek normalmiş gibi geliyor belli kesimlere e-spor olayı da aynı mahallede futbol oynayıp futbolcu olmaya heves eden gençlerin yeni yüzyıldaki yeni hedef tahtası. o mahalleden zorlasan bir futbolcu çıkmıştır ama kalanlar en azından kendine sportif olarak bir şey katmıştır lan en azından hareket ediyor enerji harcıyor falan şimdi oyun bağımlılığı ya da yeni nesil e-sporcu olmaya aday çocuklar gelişme döneminde bir masaya sandalyeye mahkum oluyor buna engel olunmasa da sınır getirilmeli bana kalırsa haftada bir gün oyna ya da haftada 14 saati geçmeyecek şekilde zaman geçir gibi bilimsel veriler eşliğinde düzenlemeler uygulanmalı çünkü gerçekten kendini kaptırma olayı çok oluyor. biz çocukken bir kaleden bir kaleye koşup deparla, gazla çalışan abiler gibi tek başına bir şey yapmaya hırs ediyorlar ama dışardan bakınca bu hırs sadece sanal. internetsiz bir ortamda o kadar zaman bir hiç oluyor.

    bak didaktikliğe söverken kendim de didaktik oldum altı üstü dizi lan bu kasmayın yahu, hani doğal olsa izleyecek zaten millet çünkü yeni bir konu ve gerçekten ilgi de çekici. gereksiz yere övmeyin bir şeyleri yermeyin de değerini verin ya da değersizliğini gerisini de napın biliyor musunuz, siktir edin.
  • ben bu diziden bir kardeş payı tadı alıyorum, yapmaya çalıştıkları şey de büyük olasılıkla bu, hoşuma gitti, e-spor'la alakam yok sevmem de izlemeyi ama dizi izletiyor kendini.

    hadi gene iyisiniz yapımcılar, bu entry'mi kullanabilirsiniz "dizimiz hakkında şöyle böyle diyorlar, e-spor ile ilgisi olmayanları bile yakalamışız" falan diye.*

    edit: ali biçim'i de atafen'den sonra ilk defa kaliteli bir videoda görüyoruz, onu da söylemesem olmaz.

    edit 2: dur lan hakkını yemeyelim, just pide de güzeldi.
  • final bölümünü 24 saat gecikmeli olarak 05/10/18'de saat 18:00de yayınlayacaklar. farklı bir konuyla bu şekil devam edebilirdi, çekirdek gibi dizi.
hesabın var mı? giriş yap