• sanal hayvanlara verilen ad.beslemezseniz ölür bunlar.tipki sanal a$iklar gibi.buraya yazan cogu insanin sanalda a$ik oldugu düsünülürse tamagotchi rolünü bugüne dek üstlenmemis insan yok demektir.sanalda a$ik olan ki$i ekrana bagimli ve 'user is online' anonsunu (bkz: user is online) bekleyerek geçirir ömrünü.bir nevi tamagotchi olur.yalan mi babalar ?
  • bebeğin daha gerçeğini yapmaya hazır olmayan küçük kızların kullandığı alet.
  • küçücük bişeyin içinde yaşayan senden paso bişiiler isteyen yedikçe şişen ve kocaman olan sonra ölen saçma sapan bişey.
  • http://www.jbum.com/jbum/tama/tama.html
    charles manson tamagotchisidir
  • aslen gerizekali bir alet olup bir donem gecirilen toplu beyin amciklanmasi nedeniyle herkesin elinde biplemeye baslayan bir dunyalilari delirterek altetmek isteyen uzayli icadidir ancak engellenemeyen ay ne seker sey trendi kendi kendini iylestirdikten sonra daha ilgincleri internette yer edinmeye baslamistir. ben sevimli olanindan istiyorum diyen deliler sevinebilirler vitrinlerde sanal hayvan gelmistir yazisi goruyorum. charles mansonu begenenler gothic tamagotchiye gel vatandas gel hesabi saldirabilir. (bkz: tamagothi)
    http://www.gothic.net/…aft/tamagothi/tamagothi.html (tanitici)
    http://www.gothic.net/~skarblade/ (download)
  • (bkz: cartmangotchi)
  • bunlarin bokunun ciktigini anlamam bir kizda "tamagotchi sevgili" gormemle gerceklesmistir. o minik aletin icinde dijital bir erkek sevgili vardi ve olmemesi icin yemek yerine cicek vermek, ilgi gostermek gerekiyordu.

    (bkz: birini tamagotchiyle aldatmak)
  • (bkz: pokemon) (bkz: japon yapmis)
  • artık piyasada bulunmayan ve şimdi elimde olsa hayvan gibi karizma yapacagimi dusundugum oyuncak.
  • genelde civciv, kedi, köpek gibi türlerinin yaygın olduğuna şahit olduğum tamagotchi yaratığı bizim evimize dinozor hayvanı olarak sızmıştı. kendini raku raku dinokun olarak tanımlayan ve yumurtadan çıktığı andan itibaren ilgi manyaklığı ile hayatımızı cehenneme çeviren dino ilk enkarnasyonunu benim kendisini sinemada olduğum sırada tamamen unutmamla (şahidim aramızda) sonlandırdıktan sonra ikinci hayatında annemin çocuk bakmaktan anlayan özenli ellerinde büyüdü serpildi ve gerçek bir dinozor şekline ulaştı. sonraları sürekli yemek, ilgi, oyun, eğitim isteyen ve bu hususta 0-5 yaş arası çocuklara bile taş çıkartan dinokundan zamanla soğuduk, yine de kanatları ve halesi çıkıp üzgün yüzüyle göklere yükseldiğinde bütün ev kahrolmadı desem? desem inanacak mısınız bu kadar detaylı hatırladığıma göre, evet kahrolduk.

    bu arada lafı açılmışken söylemek istiyorum ki bir arkadaşımın tamagoçisi hala çekmecesinde duruyor, içine sokulup çıkartılan ve aletin çalışmasına imkan veren tek aparat olan o dili bulsa pis civcivi saniyesinde hayata döndüreceğine eminim.
hesabın var mı? giriş yap