taner ölmez
-
kapalıçarşı dizisinde çaycı gıyabettin'i canlandıran oyuncu.
fazlasıyla içten oynuyor.
kendisini daha çok görmek isteriz. -
güzel bakan, güzel sesli, kıvırcıklı saçlı erkek kontenjanından, istanbul'un altınları'ndan.
-
yetenekli, güzel gözlü, güzel sesli oyuncu. iyi bir yerlere geleceğine eminim
-
az evvel kendisine ilk defa istanbul'un altınları diye bir dizinin ilk bölümünde çok ufak bir sahnede rastladım. sesinin çok güzel olmasının yanında oynamıyor, yaşıyor. geleceği olur umuyorum.
-
istanbul'un altinlarindaki mustafa.
kivircik sacli, guzel bakisli, super aksan yapan oyuncu. bi kuple de mendilimin yesili soyledi, sesi hic fena degil. -
ses müthiş.. çok beğeniyordum istanbulun altınları dizisinde oynuyordu..müthiş gelecek vaadeden bir oyuncu
-
önce çıplak gerçekte sonra da kayıp şehirde gördüğüm, saçlarından mıdır bilinmez aylardır banyo yapmamış hissi uyandıran adam. bi banyo yap bi saçını yıka. aklan paklan çocuğum.
edit: sesimi mi duydu, sözlük mü takip ediyor bilemiyorum ancak kendisi entryim ertesinde saçlarını kestirmiş ve o banyo yapmıyor imajından kurtulmuştur. aferin çocuğum! -
oynamadan ziyade bir olma hali içerisinde. gülümsediğinde tüm ruhunu gözlerine taşıyan bir ışığı var. ve sanırım o yüzdendir ki, o kadar iyi oyuncunun arasında bile oyunculuğuyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. eminim ileride ismini fazlasıyla duyuracaktır.
-
uzun hikaye filminde, filmin naifliğine naiflik katarcasına bir oyunculuk sergilemiş yetenekli aktör. uzun ya da kısa, nerede kim olarak görünüyorsa, orada o olarak var olduğunu hissettiren içtenlikte ve 'gerçek' bir tavrı var oyunculuk adına. kapalıçarşı'dan bu yana, benim için fark edildiğine sevindiren bir kıymet içinde. çok daha uzun hikayelerde izlemeyi diliyorum.
-
yeni seth cohen. şimdiden söyleyeyim cık olmamış.