• vücut yag ve kas oranını gosteren dijital tarti markası.
    (bkz: http://www.tanita.com/)
    (bkz: http://www.tarti.com/)
  • şeker mi şeker bir suser kendisi. şu aralar pek nete girmese de elbet gelecektir.
  • dördüncü nesil yazar olmasına rağmen, sadece 10 entry girip çaylak modunu geçtikten sonra, şu ana kadar başka entry girmemesiyle merak uyandırmış suser. "üniversiteyi kazanıp, kayıt yaptırdıktan sonra gitmemek" gibi bir durum olmuş.
  • kanadi kirik kartalin kizi.
  • dünya tatlısı nip tuck hastası arkadaşım.
  • arkadaşımın yeni açtığı iş yeri için mecburen aldığı, dudak uçuklatan fiyatlı tartı, analiz şeysidir. lakin takdir edersiniz ki bilmem kaç bin euro bayılınca tanita ismi pek bir hafif, light ve hatta hafifmeşrep kalmaktadır.
    isimlerin de bir ağırlığı olmalıdır, değil mi? (cem yılmaz'ın ağır avukat abi toygar hödö hödö hööyy esprisini hatırlayınız)

    bu nedenle ben kendisine abdürrezzak demeye karar verdim, ağır bi isim ne de olsa...

    edit: ya tamam da şimdi aklıma bi şey geldi, hastaya bi abdürrezzak'a çıkar mısınız? deyince tepkisi ne olacak acep? bak bu hiç aklıma gelmemişti

    edit 2: hasta kadınsa neyse, idare ederiz ama erkekse ne yapacağız? aynı derecede ağır bir de dişi adı bulmak lazım alete. sühendan nasıl acep?
  • hasta kurallara uygun bir şekilde hazır gelmediğinde ya da kalibrasyonu yapılmadığında saçma sapan sonuçlar verip insanın sinirini bozan cihazdır. bir de detaylı sonuçlar verir: sağ kolda 50 gram yağ artmışi sol bacakta 100 gram yağ eksilmiş. bu analizin sonucu ile ne yapacağını şaşırırsın. sağ kolumu daha çok kullanayım, orantısız görünmemek için biraz sol bacağıma yiyeyim bu aralar mı demek gerek? (diyetisyen sana ne yapacağını söyler, o ayrı.) ayak bileğine ve ele elektrot yapıştırılarak yapılan ölçümleri daha gerçekçi buluyor, tanita'ya bu işleri bırakıp bir pop albümü çıkartmasını tavsiye ediyorum. bu isme o gider en iyi.
  • vücut yağ ve kas oranını gösterme fonksiyonu olduğu doğrudur, fakat ne kadar doğru gösterdiği tartışılır. zira 2 kere üstüste çıkılınca, yağ ve kas oranlarında farklı değerler verebilir. kısacası, bu makinanın verdiğe değerler yerine spor programınızı manuel ölçüme göre yenileyin derim.
  • vücut yağ oranı ölçme piyasasındaki rakibi omron'dur.
hesabın var mı? giriş yap