• çok kaliteli ve eğlenceli bir oyun kanalına sahip olan youtuber. ayrıca bizim kuzenin arkadaşı, on numara çocuk.
  • kendisi ve kanalı ile max payne baştan sona seri videoları ile tanıştığım, eski oyunlara olan ilgisi ve disiplinli çalışmalarıyla gönlümde taht kurmuş efendi, saygılı, bir o kadar da komik ve sempatik youtuberdır. (bkz: cartayı çekmek) (bkz: kadere kırkbeş gitmek)
  • kendisini 2013 yılında keşfetmiştim hatta bir yayınında 2013 yılının bayramında team fortress 2 oynarken izlemiştim çok iyi hatırlarım, max payne ve gta serileriyle bayağı iyi bir çıkış yakaladı fakat son 1 senedir etrafta göremiyorum, aynı zamanda çok iyi bir insan ve dürüst olduğunu düşünüyorum, kendisini artık pek izleyemesem de (artık oyun videoları izleyemiyorum, vaktim pek yok) kendisini ısrarla öneriyorum. en kısa zamanda eski rutinine dönüp video çekmesini de istiyorum. diğer oyun videoları çeken kişilere göre çok daha fazla kaliteli olduğunu düşünüyorum.
  • oyun günlüğü'ne abone olduğumda daha 2000 küsur abonesi vardı sonra ne oldu o kanal ne yaptılar hala bilmiyorum ve sanırım ankara'da ikamet ediyordu ekip
  • teknoseyir'in oyun gündeminde her cümlesinin başında ağzını şapırdatarak beni zıvanadan çıkarmaya başladı artık. (bkz: mizofoni)

    başlarda mütevazı bir kişilik sergilemesiyle sevmiştim ama şimdi her yorumunda burnundan kıl aldırmaz tavırları iyiden iyiye soğuttu kendisinden. uğur yurtsever'in hatrında katlanıyorum kendisine.
  • oyun günlüğü kanalında çektiği max payne videoları ile kendisini sevmeme neden olmuştur. şu anda harrower adında bir kanalı var. yaklaşık 6 aydır hiçbir videosunu izlemiyorum.nasıl ilerliyor bir fikrim yok. ayrıca bir yayınında yıllar önce ekşide yazar olduğunu söylemişti.
  • egoistin teki. yüksekten yüksekten konuşup izleyicileri azarlıyor ve teknoseyir kalitesine asla yakışmıyor. artık kendisinin bulunduğu videoları "ses olsun" diye dahi açmam asla.

    bedavaya verdikleri 3-5 kodu dağıtacaksın diye ne bu gerginlik. bir dahakine hepsini kendine sakla da suratını görmek zorunda kalmayalım.
  • teknoseyir ile yollarını ayıran güzel insan. yolu açık olsun.

    (bkz: masadan ayrılıyor dostlar)
hesabın var mı? giriş yap