• su anda sosyetik guzel dilruba sariyer`le cikip unlenen ve tum magazin dergilerinde boy gostermeye baslayan insan.
    (bkz: karizmatik erkekler)
    (bkz: konserve kutusu)
  • birkaç hafta önce tanıştığım tasarımcı girişimci genç işadamı, tt custom choppers'ın herşeyi. bugün sabah gazetesine haber olmuş: http://sabah.com.tr/…da_beklenen_baba_motorda_cikti
    bu beyefendinin özelliği uluslararası standartlara uygun, tamamen türk markası olan bir motorsiklet yapmış olmasıdır. yabancı bir markayı türkiye'de üretip "yerli oto" yaptım demenin birkaç fersah ötesindedir yani yaptığı iş. motorlarının seri numarasında "np9" ile başlayan kodu görebilirsiniz. dükkanının oralara giderseniz bir köşede üzerinde çalışmaya devam ettiği otomobil projesini de görebilirsiniz. motorsiklet konusunda seri üretim için yeni model geliştirme, üretim bandı kurma gibi düşünceleri varmış, yerli otomobil de hayal değil yeter ki irade olsun demişti.
    motorlara bakmak isterseniz şirketin web sitesini ziyaret edebilirsiniz:
    http://ttcustomchoppers.net/
  • özge ulusoy'un yeni aşkıymış.
  • nihat doğan'a "angut" diyen özge ulusoy'un sefgilisi. buyrun linkini;

    http://www.hurriyet.com.tr/…ti/17587840.asp?gid=383
  • özge ulusoy'u bu tiple nasıl tavladığını sormak istediğim abimiz.

    (bkz: çirkin erkeklerin güzel kızları elde etmesi)
  • saba tümer'de izledim, arkadaş olunası bi adam gibi duruyor ama twitter'da türkçe katliami yapıyor açık açık.

    "salonda uyanmak gece polis cevrinmesini gorunce arabyi sokaga park etmek takaiye binmek simdide usy kata cimamamak merak ssol tarafimsa a"
  • birkaç twiti neticesinde edindiğim izlenime göre türkçe fukarası olan zattır.. ahanda delillerim..

    bir bebeyin kalbini sokuyoruz bakalim nasil bir sey olucak

    icimdeki enerji cikaricam 24.00 dunyaya gelmisim bir ikizler erkeyi olarak

    benim evdeki ampulli ceviryorsun tam durdugu yer

    cok keyifli doktor bayildim sirket her kez senin setini dinliyor simdi :)
  • kendisi türkçe fukarası değil disleksiktir. hayallerinin peşinde koşmuş ve gerçekleştirebilmiş cesaretli ve şanslı insan. şu anda hayatından memnun bir hali var kendisinin.
  • göz göre göre türkiye'nin elinden uçup gitmiş bir değerdir. geçmiş olsun.

    http://www.haberturk.com/…-markasi-nasil-suudi-oldu
  • kendisi tt custom choppers motorlarının yaratıcısı ve sahibidir. varlıklı bir aileden geldiği ve şımarık bir adam olduğu doğrudur ama bunlar onun başarısını gölgeleyecek özellikler değil. ilk kez özge ulusoy ile adını duyduğumda dikkatimi çekmişti, sonradan temas kurunca çok sevdim. tanıdığım en cömert, relax, zeki, hızlı, çapkın, hiperaktif adam. bahçesinde verdiği barbekü partileri tadından yenmez. kız arkadaşlarını da tıpkı motorları gibi rektifiye etmeyi sever. poposunu, memesini, saçlarını muhakkak elden geçirir... ayakkabı sevdalısıdır. yüzlerce ayakkabısı vardır. prada'nın tüm koleksiyonunu alır filan öyle fanatiktir yani... bir iguana (safinaz) bir maymun (abuzer) iki de köpek (pit ve bull) besler. motorları türkiye'nin gururu, tt customs dünyayla yarışacak bir markadır. keşke devlet daha çok sahip çıksaydı... tarhan bence "istersen yaparsın" mottosu için yaratılmış ve bu mottoyu en iyi özetleyen adamlardan biridir. üniversitelerde bu konuda konferanslara katılmaktadır ve gençler ona bayılmakta. ha bir de kadınlar:) çünkü seksi, yakışıklı ve güçlüdür...
hesabın var mı? giriş yap