• evde likör yapmak için bir süredir peşinde olduğum ürün. sonunda ulaştım. soyak mmm migros'ta gerçekten kararlı olursanız iyi bir ekip çalışması sonucu ulaşabilirsiniz. rafları boşuna gezinmeyin, depodan getiriyorlar.
  • migros'ta birkaç gün önce gördüğüm ürün. 1 litrelik şişe 47 liraydı sanırım.
  • ucuz olsa arabada kullanırdık. 47 lira me amk. elin oğlu bunu benzin istasyonunda satıyor.

    üstelik son derece çevreci oluyor. eksozdan çıkan gaz solunabilir seviyede
  • yılbaşı öncesi kipa ve dolayısıyla migroslara hayvan gibi yığdıkları ürün 47 küsür lira. bu miktarda alkolle yaklaşık 2,4 litre %40 dereceli rakı, votka benzeri içki (anason yağıyla rakı gayet güzel oluyor ) 7 litre civarı da likör ayarında içkinizi üretebilirsiniz. afiyet olsun.
  • (bkz: r.i.p.)
  • migroslarda kalmayan ve yarından itibaren satışı yasaklanacak ürün.

    dün vardı hâlbuki... kafama tüküreyim.
  • uzak durun. içmeyin ve içirmeyin. ev davetlerinde bile bardakta gelen içkiyi içmeyin, doğrudan kendiniz doldurun şişeden veya en iyisi çok güvenmediğiniz yerlerde bira ve şarap dışında bir şey içmeyin veya alcohol free takılın o gün.

    bu şeyler bildiğiniz ispirto işte. eskiden tuvalet temizleyici olarak satılırdı bu ürünler ve evsiz müptezeller dışında kullanan yoktu. daha sonradan ölümler, felçler falan yaşanınca nihat erim döneminde alınan bir kararla bu ispirtolara acılaştırıcı ve renk verici bir madde kattılar. içilmesini önlemek için. içen manyaklar gene çıktı ama eskiye oranla çok azaldı.

    bu şey güney amerika'da falan benzin istasyonlarında yakıt katkısı olarak sudan ucuz fiyatlara satılıyor. bizim uyanıklar da bu ülkelerden alkolü ucuza alıp burada şişeleyip uyduruk markalar ile millete satıyorlar.

    teknik olarak içkinin de yakıt ve temizleyici olarak kullanılan alkollerin hepsinin içinde etil alkol vardır ama arada muazzam bir kalite farkı vardır. ikisinin de adı etil alkoldür ama birinin hammadde kalitesi düşüktür, saf değildir, içinde başka kimyasallar bulunma ihtimali yüksektir. ancak diğer alkolün hammade kalitesi çok yüksektir, rektifikasyon ile elde edilmiştir ve muazzam şekilde saftır.

    böyle olunca da aradaki uçurumsal fark oluşur. ağır çekim intihar etmek istemiyorsanız tapdk bandrolü olmayan hiçbir içkiyi veya alkolü para verip satın almayın. onu bile güvenilir yerlerden, büyük marketlerden satın alın. mahalle arası yerlere bile güven olmaz. çünkü son zamlardan sonra sahtecilik çok arttı.

    beş kuruşluk zevk uğruna sağlığınızla oynamayın. daha az için ama daha öz için ve kaliteden taviz vermeyin. 2 günde 1 içiyorsanız 5 günde 1 için ama gerçeğini için. hem sağlığınız ve cebiniz için daha doğrusunu yapmış olursunuz.
  • alınırken dikkatli olunmalı.
    link
  • kaç kilo patates ile elde edebileceğimi merak ettiğim alkol türü.
  • köylülerin tarlada bir yandan taharetlenip bir yandan tarhana çorbası içerken ekip biçtiği pancar, mısır, patates vb.'den üretilmiş akp alkolü.
hesabın var mı? giriş yap