• uludağ'da kürt kayakçıların! çalıştırdığı kayak malzemeleri kiralayan dükkan. bu çalışanlar aynı zamanda gelen müşterilerin ağzına sıçarak çalışırlar ki hiç kimsenin sesi bile çıkmaz. uzaktan durup izleyince gülsem mi ağlasam mı bir türlü karar veremedim.

    barzolar fıstık gibi kızlara kayak takımı ayarlamaya çalışırken, köpeğe verilmeyecek komutlarla yönlendirirken aciz sevgilileri de karın soğuğunu bahane ederek yüzlerini kızartırlar...

    dahası oradaki krolar kendi konumlarına bakmadan gelen siyahi turistlere de iğrenç şiveleriyle ırkçı söylemlerde bulunmaktaydılar.
  • kesinlikle uzak durulması gereken kayak odası, herşey o kadar eski ki birçoğu fonksiyonelliğini kaybetmiş. uzak durun, hatta kaçın
  • bu entryler neye göre girilmiş bilmiyorum ama uludağa her geldiğimde kullandığım, bof otelin içinden ulaşımı sağlanan kayak odasıdır. müşterilerle ilgisi bire bir ve o yoğunlukta yöneticiler her zaman başlarında olmakla birlikte bütün ihtiyaçlarınızı güler yüzlü bir şekilde karşılıyorlar. @2 de neye dayanarak bu yorumu yapmış bilmiyorum ama takımların ve kıyafetlerin hepsi son derece kaliteliydi. sanırım başka odaların b*k atmasıdır.
hesabın var mı? giriş yap