• farlutal isimli ilacın yeni adı.
    halk arasında erken regl için kullanılıyor.
  • hayatımı sikertmiş olan ilaç. psikolojimi mahvetti. hayatımla ilgili önemli bir karar vermek üzereyim ama bu ilacın etkisinin kendi düşüncelerimin üzerine çıkıp çıkmadığına emin olamıyorum.
  • doktor kontrolünde kullanılması gereken, adet söktürücü.
  • (bkz: farlutal)
  • reçetesiz satılamayan ilaçmış. neymiş efendim, bazıları çocuk düşürmek için bu ilacı alıp kullandığı için sağlık bakanlığı yasaklamış. ulan rahat bırakın artık kadınları, kadınları bu yola düşüren sistem batsın inşallah. ilaçsız kaldık iyi mi, şimdi bu minicik ilacı yazdırmak için git hastaneye, yalvar yakar doktor aradan alsın diye. ufff!
  • o bahsedilen etkilerin hiçbirini yaşamaya fırsatım olmadan, ikinci günden kan revan içinde bırakan ilaç. canımın içi
  • beni mahveden ilac. zaten duygu durumum berbat, 3 gunden beri nefes bile alamiyorum sayesinde. en ufak birseye bile agliyorum, kolumu kipirdatmaya halim yok. istahsizlik var(cok sukur) yeme istegi falan yok. tek eksigi istenilen etkiyi hala gostermedi. sabirla bekliyoruz, hic bu kadar yollarini gozleyecegimi dusunmezdim. gel de bi rahatliyayim artik; evdekilerde su aglaktan kurtulsun bi ohh! desin.
  • satışı bakanlık tarafından kontrol edildiği için reçetenin bir kopyasının eczaneye verilmesi gereken ilaçmış. duyduğuma göre kontrol altında olma sebebi düşük için kullananlar olmasıymış. kadın ilacı doktordan bi şekil yazdırdı, eczaneye reçeteyi verdi aldı, sonra da düşürttü bebeğini diyelim. iyi mi etti niye etti orasi tartışılır da, bunun nesini, nası, ne hakla kontrol edersin sen be adam!
  • ağrı kesiciler bile reçetesiz satılmamalıyken neden bu ilacın reçetesiz satılamaması tepki görmüş anlamadım.

    diyelim ki bir adet gecikmesi var ve bu ilaç kısa sürede sonuç veriyor! sen şimdi bu sorunu doktor kapısından geçmeden çözme derdindesin anlıyorum da, bu gecikmeyi neden yaşadığını, problemin kökenini öğrenmeden, sadece o ay durumu kotararak sorunu kökten çözemeyeceksin ki. muhtemelen sonraki ayda da aynı problemi yaşayacaksın ve buna neden olan neyse tedavisini geciktireceksin.

    istenmeyen gebelikleri sonlandırmak mı dediniz?

    nedense bu kulağa çok gerçekçi gelmiyor. bir ilaçla kesin çözümü olan bir şey olsaydı bu, zaten kürtaj zahmetine kimse girmezdi.
hesabın var mı? giriş yap