• yaptığı hareketin yasal sonuçlarını bilmediğini düşündüğüm bir cahil. yüce türk mahkemeleri verdiği hasarın bedelini kendisinden alır arabanın sahibine verir.

    kamu hizmetiyle cezalandırılması gerektiğini düşünüyorum. mesela belediyenin işlettiği tuvaletleri temizleyebilir.

    haber linki
  • mala zarar verme değil gasp ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma suçlarından ceza alması gerekiyor. tabi yurt dışında bunların bir yerinden kan alırlar ama burada ara bulucu çıkar masrafları ödettirir. sen sağ ben selamet derler.
  • videonun sonunda yine başka bir arabanın önüne kırarak "niye yol vermiyosun amugakodumunun" şeklinde hareket halindeki araçtan kapıyı açıp sarkarak aklı sıra şekil yapan zeka seviyesi düşük yaratık.
  • altlarındaki tenekeden 3-5 tane satarlarsa hasar verdikleri aracın masrafı çıkar sanırım. videoyu çekenlere teşekkür ediyorum, insan müsveddelerinin hem yüzlerini gördük hem de bindikleri tenekenin plakasını. bundan sonra mahkemede ağlarlar, kafamız güzeldi falan derler.

    ekleme: sanırım bu magandalar kars'tan gelmiş. o hasar verdikleri aracı almak için. alacakları araç yolda arıza yapmış. aracın sahibi de yaşlı bir amcaymış. araç arıza yapınca magandalar aracı almaktan vazgeçmiş. buraya kadar geldik, yol paramızı ver demişler amcaya. amca da niye vereyim falan deyince bu görüntü çıkmış ortaya. trafikte gerçekleşen bir kavga olsa yine bir mantık arayacağım da bildiğin soyguna teşebbüs bu.
  • tiplerinden ne mal oldukları belli hanzolar. şu tarz şerefsizlerin alayı aynı tipte. kodumun kekoları.
  • her firsatta agzindan salyalar saca saca pitbullara vs gordugun yerde indireceksin falan diyenler var ya.

    cok acik ve net soyluyorum, bu videodakilerde herhangi bir hayvandan daha az zarar verme potansiyeli goruyorsan gerizekali bile degilsin.

    ındirsene gordugun yerde?
  • muhtemelen 4 harflidirler. adli mercilerin kabalarından kan almasını diliyoruz.
  • arabası parçalanan sürücünün bu magandalardan daha çok adliyeye gitmesi ve sonrasında alacağı tehdit telefonları vb ile davasından vazgeçmesi ile sonuçlanacak olayları başlatan videodur.

    at fava bekle bir gün bile hapis yatmazlar belli yıllar sonra kırdıkları camların parası maaşlarına haciz olarak yansır ama yine sigortasız çalışmaya dönerek onu da ödemezler.

    bu ülkede pompalı tüfekle kamera önünde adam vuranlar akşamına salınıyor ceza falan çıkmaz buradan.
  • "redsun" adlı yazarın bahsettiği gibi olayların yaşanmaması için bir devlet mekanizması olmalı. yazarın dediği gibi mahkeme sürecinde alacağı tehditlerle bu işten vazgeçebilir, ancak devlet olaya dahil olursa tehdit edilecek kimse kalmadığı için yaptıklarının cezasını maddi ve manevi şekilde ödeyebilirler. mağdur olan kişide devlet aracılığıyla zararını karşılayabilir.
  • orospu çocuğu tanımının ete kana bürünmüş hali.
    inşallah birgün psikopatın birinin elinde can verirler.
hesabın var mı? giriş yap