• (bkz: beyler adam haklı)
    zamanın ötesinden gelen edit-ül ala: taş gibi olmasına rağmen, kültürsüz olduğu için terk edilen kızlar birleşin!

    edit: başalık başa kalmış yine. olm niye yapıyorsunuz böyle şeyler?
  • misal : salman rushdie taş gibi padma lakshmi 'i terk etmişti. hayır bulmuşun taş gibi hatunu git enteller hahvesinde arkadaşlarınla kültür denizinde yüz hatundan ne bekliyorsun taş gibi olması yeterli değil mi?

    terk eden adam ve terk edilen kadın için bakınız : http://1.bp.blogspot.com/…600-h/rushdie - padma.jpg

    maldır bu erkek. ben olsam taş gibi kızı kültürsüz diye terk etmem. taş gibi ama kültürsüz kızlara da selam ederim bu arada.
  • benim evrenimde degil bu erkek. benim evrenimde kultursuzluk bir terk etme sebebi degil. paralel evrende olabilir bilemiyorum.
  • ulusal birlik ve beraberliğe çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde kendinden beklenen olgun tavrı sergilemiş erkektir. peki kendisi kültürlü müdür, kime göre neye kültürlüdür? bunlar da muamma. siktir et, önemli olan niyettir.
  • beynine penisinden daha fazla glikoz giden her normal erkeğin yapabilme kapasitesine sahip olduğu eylem.
  • fiziksel olarak kızı kullanma amacındaki ahlaksız ve ikiyüzlü adamdır. öyle olmasa zaten terkedilme kavramını yaşatacak bir ilişki boyutuna getirmez, en fazla dürüstçe, adabıyla yatak arkadaşı olurdu...
  • kolaya kacan sevgi emek isterden bi haber yavsagin tekidir. halbuki o tas gibi kizi sike sike kultur sahibi yapip multu bir gelecege yelken acabilir ama yok terk edip hazir kulturlusunu bulacak armut pis agzima dus yani yarraaam.
  • hayvan gibi yerken sesi çıkmayan, karnı doyduktan sonra; yok yemeğin tuzu fazlaydı, yok çok pişmişti, yok yağı azdı diye çemkiren, üstüne de "yedim, içtim, bana müsaade. " diyen erkektir. bir de bunu kültürlülük addedip, karşısındakini beğenmez. ayrıca illa erkek olması da gerekmez. kültür sadece erkeklere bahşedilmiş, özellikle de taş gibi kızlardan esirgenmiş bir şey değildir.

    (bkz: eğitim cehaleti alır eşeklik baki kalır)

    taş gibi hanım kızımıza naçizane tavsiye: kime yemek hazırladığına dikkat et. " yedikten sonra foyası çıktı. " diyorsan da, burnundan getirmeden yollama bari ki; sağda solda konuşacak mecali kalmasın.
  • bu erkeğin terk ettiği gibi bir kızı diyojen le de tanıştırmışlar zamanında, demiş ki;

    "çok güzel bir ev, ama içinde hiç kimse yaşamıyor"
hesabın var mı? giriş yap