• ks. tasfiye isleri genel mudurlugu.
  • antreponuzda yaklaşık 1 sene bekleyen mallar için 8 bin kağıt doldurtup gene binbir zahmetle malları devletleştiren kuruluş.
  • ankara subesi, esenboğa havalimanı yolu 28.km'de bulunur. genelde dandik mallar olur ve bu mallar bilgisiz eksperlerle bir araya getirilip sacma sapan fiyatlanır. hatta bazı ürünlerde mağaza fiyatının üzerinde etiketlere rastlayabilirsiniz.
    yine de ara sıra elektronikte sıkı mallar düşebilir. en düzgün fiyatlama içki reyonundadır. yalnız çalışanlarıyla komik diyaloglar yaşanılabilir.

    bir örnek;

    ben: selamlar. votka alacaktım. bunlar kaç yıllık?
    dayı: valla üç yıllık da olabilir, on yıllık da, otuz yıllık da...
    ben: (yok deve.) neyse.. şu finlandia'lardan bi tanesini verebilir misiniz?
    (şişenin üzerine bakılır. 1996 üretimi olduğu görülür.)
    ben: bunlarda son kullanma tarihi oluyor mu acaba?
    dayı: (bu esnada cep telefonunu kurcalamaktadır. şöyle kafayı yarım döndürerek gözler telefonda bir vaziyette) votkada son kullanma tarihi olmaz.
    ben: hmm... e iyi öyleyse.
    dayı: (aynı pozisyon korunarak.) ama votka bozulur...
    ben: (arkaya doğru dönülür; arkadaşla birlikte gülme krizine girilir ve dışarı çıkılır...)
  • aklınıza gelmeyen binbir çeşit şeyi barındıran yer; ancak sergileme imkanları kısıtlı olduğundan çoğu dikkatinizi bile çekmiyor. yine de gidip bir teftiş etmek lazım.
    istanbul, edirne ve ankara olmak üzere yalnızca 3 ilde şubesi var. istanbul'daki hocapaşa mah. ebusuud cad. no:21 sirkeci adresinde bulunuyor. çalışma saatleri hafta içi 09:00-16:30, cumartesi ise 10:00-16:30.
    diğerleri http://www.tasis.gov.tr/ 'den öğrenilebilir.
  • 5622 sayılı kanunla başbakanlık gümrük müsteşarlığına bağlanmış kurum.
  • envai çe$it ürün bulabileceğiniz istanbul satı$ mağazası sirkeci garı'nın biraz yukarısındadır. ebusuud caddesi no:21.

    http://www.tasis.gov.tr/
  • ankara perakende satış mağazası ulus anafartalar çarşısına taşınmıştır.
  • istanbuldaki iihaleleri oldukca enteresan olan kurum.genelde insanlar sirket adına katılır.kaılan herkes birbirini tanır hemen hemen.kullanıcısı oldugunuz bir urune rayicinin uzerinde fiyat veren insanlar vardır.bunların bir kısmı tasisin eminonundeki magazasının sokagına dukkan acıp toptan ihalelerden aldıkları malları burada satarlar.
  • satışa çıkardıgı araçlara piyasa degerinin ustunde fiyat biçen kurum. üstelik hepsi en az %15 hasarlı.
  • türkiye genelindeki 5. mağazasını da kocaeli'de açmış, gümrükte unutulan ve alınmayan ürünlerin satıldığı resmi mağaza. kocaeli şubesinde 300 liraya çok temiz, dell latitude marka notebook'a sahip oldum mesela.
hesabın var mı? giriş yap