• tatil yaklaşırken olmadığında can sıkan, olduğunda ise on gün önceden neşeyle bavul hazırlattıran şey.
  • şu sıra yapamadığımdır. ve bu yaz hiç yapılamayacak olandır kendi adıma. hiç sevmedim ben bu iş hayatını. kimseyle aynı anda izin alamıyorsunuz. napicam ben şimdi? nasıl ve kimle tatile gidicem? 1 allahın kulu mu uyduramaz işini ya? üçüncü kez izin tarihimi değiştiriyorum,yok arkadaş, uyduramıyoruz. olmuyoorr olmuyorr istesemde kimsee gelmiyoorrr.....
    öff
  • yapılırken ne kadar zevkliyse, bozulunca da o derece üzüntü verebilir.

    örneğin ilise insanı bayram haftası istanbul'da bir konsere bilet almış, o haftayı sekiz takla atarak aldığı izinle bir güzel birleştirmiş ve konser öncesi için bozcaada, sonrası için kaş planı yapmıştır. bu planı duyan ve büyük bir coşkuyla katılacaklarını beyan eden bir grup arkadaşı ise maydanoz, hatta 'medinoz' çıkmıştır!
    biri iş değişikliği nedeniyle söz konusu haftada istanbul'dan ayrılamayacağını beyan etmiş, kızkardeş iznini erken alıp, bayramda çalışmak durumunda kalmıştır. başka birinin yurt dışı görevi çıkmış, bir başkası sevgili yapmak suretiyle hepten iptal olmuştur. kalan bir tanesinin izni var da, o da parasını bitirmiş anne yanına sığınmış!

    allahtan en azından bir kısmı konsere gelebiliyor.

    bir daha da bu listedekilerle plan yapanın! şeytan diyor al öncesinin sonrasının biletlerini git kendi başına, konserde de bunlarla konuşma. bir hafta boyunca kendi kendine konuş..her gün birinin hakkında söylen mesela!

    ekleme;

    konser biletlerini benden aylar öncesinden alan, hatta benim de konsere gitme planıma vesile bir grup arkadaşı tenzih ederim :)
  • tatil planı yaparken sevgiliniz yoksa ve giderken bi'" partner"la(?) gitmeye karar verdiyseniz her zaman a,b,c planı gibi adamlar sıralayın. a en kötüsü, b idare eder , c planına ise gerçekten en çok gitmek istediğiniz kişiyi koyun. diğerlerini sallantı da bekletin ki öyle olacaktır . c kişisiyle mutlu bir tatil geçirin. *
  • burnumda tütüyor.
  • her sene yapılıp genelde uyulamayan ve birilerinin kazık atmasıyla sonuçlanan olaylardır.

    sene başından beri yaptırın pasaport çıkalım şu ülkeden diyorum "tamam kanka tamam" diyorlar yaz geliyor "seneye yaparız yaa" dedikleri an yine başa sarıyorum.

    "yazlığa gelsene 1 hafta bile takılsak 10 numara olur" cümlesine defalarca onay cümlesi alınıyor ama yine ekilmeler diz boyu.

    sonuç mu kafa nereye biz oraya mantığıyla hareket edilip asla yapılmaması gereken plan. yeni insanlarla tanışılıp kaynaşılıp yanında birilerinin taşınmaması gereken tatil planı planların en güzelidir.
  • insanı bir süre monoton yaşantısından uzaklaştırıp turizm acentası çalışanına döndüren uğraş.
    akdeniz, ege en güzel koylar, ne nerede yenir, nerede kalınır gibi tüm sorulara cevap verecek yetkinliğe ulaştım ve bu işten çok sıkılmaya başladım. ayrıca bir otelle muhattap olduktan sonra iyi anlaşabiliyorsanız hemen gidin. tatile gitmeden yoruldum işte.
  • ilk defa bu sene tıkandığım için yapamadım. dün oturdum bilgisayarın başına, nereye gitsem diye düşünmeye, tatil gezi bloglarını okumaya başladım... olmadı, karar veremedim.

    marttan beri iş sebebi ile sürekli seyahat halindeyim. hem yurt içi hem yurt dışı gezmekten evimi özler oldum. bu kadar seyahatten muzdarip tatil için çok yolu olmayan, sakin ve kafa dinlenecek yerlere bakınmaya başladım.

    assos olabilir, kaş olabilir, selimiye olabilir ama hepsinde de zahmetli bir yol var. yurtdışı şimdi plan yapmak için pahalı, bütçeleri aşıyor. evin salonunda mal gibi yatacağım anlaşılan bu yaz, en temizi...

    not: bu entry bulgaristan yollarında yazılmıştır... (yine iş yine iş)
  • her sene yeni bir ülke olarak düşünüp solugu aile evinde aldigim plandir. allahtan ev kucuk ama sakin bir tatil kasabasinda.
hesabın var mı? giriş yap