• bir arkadaşım tatilsepeti.com adresinden aldığı bir ürünün iptali ve ücret iadesi talebiyle ilgili başından geçen olayı şahsıma anlatarak buraya aktarmamı talep etmesi üzerine kendi ağzından aktarıyorum.

    “15922273 rezervasyon numarası ile 06.07.2020-11.07.2020 tarihleri arasında tatil almıştım. güvence paketi de aldım 40 tl'ye. 15 gün önce arayıp iptal etmek istedim ancak iptal edemeyeceklerini söylediler virüs nedeni ile. pakete rağmen iptal etmemesi tatil sepeti adına kara bir lekedir. otele güvenmeyip tatil sepeti'ne güvenerek tatil aldık ve hayal kırıklığına uğradık.”
    ücret iadesi konusunda hangi yolu izlemesi gerektiği konusunda görüşlerinize açığız arkadaşlar.
  • bizzat benim de başıma gelen durum. rezilsin tatilsepeti.com
  • tatilsepeti tokat manyagi oluyor bugun :)
  • yasal olarak tedarikçilere ödedikleri bedelleri *
    tahsil ederek, kalan kısmı iade etmek zorundalar. sözleşmede mücbir sebep kısmı işaretlenerek tüketici hakem heyetine başvurulabilir.
  • eşimin hamile olmasını doktorumuzun gidemezsiniz raporu vermesine rağmen ve 1 hafta once bunu arayarak beyan etmemize rağmen tura katılım yapmamız istenmekte veya iptal edemeyeceklerini paramıza çökmeye çalışmaktadırlar. çağrı merkezinde görüştügümüz müşteri temsilcisi utanmaz ve ahlaksızca tura katılabilirsiniz demesi de zaten cabası. bu ahlaksız vicdansız insanlarla nasıl mucadele edebilirim yorumlariniz onerileriniz varsa yazabilir misiniz baslik acamiyorum sanirim o yuzden buraya yazmak zorunda kaldım
hesabın var mı? giriş yap