• an itibari ile içinde bulunduğum güzel dövme mekanı..

    tabii sadece dövme mekanı değil burası, aman ha, sakın yanlış anlaşılmasın. arkadaşımın arkadaşlarının yeri diyelim. öyle de güzel ve naif insanların başında bulunduğu bir yer burası.

    ilk girişte "hani dövmeler nerede?" diye bir merakla atıyorsunuz kendinizi içeri. sonrasında kendinizi onların güzel muhabbetlerine bırakıveriyorsunuz. oradan bir nescafe geliyor misal.

    ve daha da ilginci, içeride sağda gördüğünüz o kütüphane. içerisinde de kocaman bir mühendislik harikası yatıyor kütüphanenin. "al" diyor buranın güzelim sahipleri ise size, "istediğini alabilirsin içinden kitapların".. amanın !!

    "....????!!!!.." >> evet bu da sizdeki açıklama ve yüz ifadesi oluyor o anda, buram buram. ardından, siz de seçerek alıyorsunuz o harikaları , tek tek.

    evet bugün yaptırıyorum dövmemi de. gariptir, 10 senedir, "yaptırsam mı yaptırmasam mı ?" diye diye kafa yorup, devamlı ertelediğim dövme yaptırma eylemini burada, bu mekanda yaptırmam gerektiğini anlamış bulunuyorum. içimde zerresinden, en ufacığından bir şüphe bulunmamaktadır. biline böyle..

    kedi-kelebek karışımı olacak, sol kolumun biraz aşağısında, üst tarafta..
    bakalım bakalım, merak içerisinde bekliyoruz. en son durumları sözlüğe gireceğim sözlük.
  • ilk dövmemin yapıldığı yer.

    artık sağ omzumda güzel mi güzel anlamlı mı anlamlı yunan alfabesiyle yazılmış bir cümleyi gayet güzel bir şekilde yazdı sevgili mali.

    uçaktan inip otele valizi bırakıp buraya gitmem saat 21.00'i bulmasına rağmen beni beklemiş, o gün yaşadığım onca aksilik nedeniyle gayet ters ve sevimsiz bir şekilde yanlarına gelmiş olmama rağmen hakikaten hem kendisi hem arkadaşları hem de asil kedisiyle stresimi kısa zamanda aldılar.

    mali, daha şimdiden ikinci dövmemin yeri ve şekli konusunda düşünüyorum haberin olsun :)

    bu da linki ;http://www.tattoomix.com/
  • yeni yeri cihangir'de olan arkadaş mekanı..

    firuzağa camisinden 20 mt sonra sağda halk bankası var, onun yanı.
    (cihangir firuzağa mh. defterdar yokuşu no: 45/3)

    mali'ciim kahve sözüm hala geçerli, uğrayacağım yakın zamanda..

    http://www.tattoomix.com/
  • bizim komşu. yoğun bu aralar. ev bakıyomuş. muhabbeti sohbeti güzel, eli de hafif daha ne olsun :)
hesabın var mı? giriş yap