• 1988 dogumlu rus smacor. rusya kadin voleybol milli takiminin yildizi parlayan genc oyuncularindan olup 2010-2011 sezonunda dinamo kazan'da ekaterina gamova ile birlikte oynayacak. 2010 dunya voleybol sampiyonasinda basarili maclar cikardi. final oncesinde turnuvanin smac yuzdesi en yuksek oyuncusu durumunda bulunuyor.
  • 2013 avrupa sampiyonasinda estirmistir ve su an finalde de yardirmaktadir. gamova giderken turkiyeyi cok sevdigini ama yetiştirmesi gereken bir oyuncu oldugu icin rus ligine gitmesi gerektigini soylemisti. ismini hatirlamiyorum ama sanirsam ki bu olsa gerek. iyi yetistirmis, blok ustunden vuruyor. maşallah.
  • 2013 avrupa bayanlar voleybol şampiyonası'nin en degerli oyuncusu secilmis.

    servis karsilarken bazen hata yapsa da sinirleri kolay bozulmuyor, oyundan dusmuyor. hucumda beklenildigi gibi cok etkiliydi.

    edit: rusca bilen takipcileri icin gelsin*: http://www.youtube.com/watch?v=s8i3-m-6_sa
  • gicik ama iyi oyuncu (bkz: best spiker)
  • rus takımının asaletine asalet katan,güzellik abidesi,izlerken doyamayacağınız dünya'nın kim'den sonra en iyi 4 numara oyuncusudur.bu sene dinamo krasnodar forması giymektedir ve ne yazık ki takımı şampiyonlar liginde yok..yanisi pek izleme şansımız olamıcak ligde
    (bkz:hayırlısı be gülüm
  • 2015 avrupa sampiyonasi mvp si. ilginctir ki gecen sene oldugu gibi 2015-2016 sezonunda da kupa2 de mucadele edecek. yeon koung kim ile birlikte izlemekten en cok keyif aldigim voleybolcu. yeon koung kim'de 2 sene kupa 2 de oynamıştır. dünya starı olup bu tarz aksiyonlarda bulunmak, he zaman ilgi çekici olmuştur.
  • sharapova'nın yasaklı madde testinde meldonyum saptanmasından sonra kendisi de itiraf etmiş zamanında bu maddeyi kullandığını.
  • eczacıbaşı napıp edip transfer etmiş,valla kutluyorum.bir yandan da düşünüyorum kosheleva oynarsa çapraz oynar hiç zannetmiyorum manşete sokulacağını boskoviç yedek mi kalacak lan yazık değil mi verilen paraya? .şu sistemi bi değiştirin artık biz bol star oyuncu veya tek türk oyuncuyla şampiyonlar liginde mücadele eden takımlar istemiyoruz .homojen bir lig,kendini geliştirebilen türk oyuncular istiyoruz.varsın gelsin kupa kazanmayalım avrupa'da .ama ligde biraz mücadele izleyelim yahu,vallahi soğudum artık.
  • sonunda türkiye'ye gelmiş, hoşgelmiş voleybolcu. çok verimli ve hırslı. eczacıbaşı'ya hayırlı olsun.
  • an itibariyle fivb kadinlar kulupler sampiyonasi finalinde caprara gecen seneki eski takimi eczaciya karsi pomi casalmaggioreye ile barbolini de ayni sekilde gecen seneki eski takimi casalmaggioreye karsi yeni takimi eczaci ile karsi karsiya geliyor. su an eczaci setlerde 1-0 önde 2.sette casalmaggiore 7-0 önde başladı. enteresan bir rastlanti olmus iki hocada karsi takimi cok iyi tanıyorlar ama ikisinin oynattigi oyunla birlikte kadro kaliteleri mac sonucunu belirleyecek. ancak eczacinin kadrosu bu sene muhteşem her maçını izleyesim var açıkçası. bu kadar yıldızı bir araya getirmek zor olsa gerek. bu takimda maja poljaka cok alışmıştık bir nevi vakıfbanktaki milena rasijin karsılığıydı. ama yollar ayrılmış kendisiyle. ve son olarak larsonun voleyboluna hastayım bayılıyorum kendisine.
hesabın var mı? giriş yap