• 2016 nba draft'inde ilk turda seçilmesi beklenen baylor university'nin senior* 3 numarasi, 6'8" boy, 6'11" wingspan ile prototif fizige sahip, bob marley suratli prospect.

    2016 draft sinifinda demetrius jackson ile beraber en fazla intangibles a sahip oyuncu oldugunu düşünüyorum. bir demarre carroll karşılaştırması sanırım potansiyeli için en uygunu olacaktır.

    ilk tur 25. siradan seçim yapacak clippers'ım için rüyalarimi süslemekte ama malesef bize yedirmeyecekler. bir rol oyuncusu nasıl olmalıdır sorusuna yaşamı ile cevap verebilecek, gereken rol ne ise onu ustlenmiş yürekli bir sporcuymuş. hakkında yazılan güzel bir yazıdan öne çıkanlarıyla;

    12 yaşinda boşanmiş bir ailede, babasi ile beraberken evsiz kalmış ama cok değer verdigi babasini yalniz birakmamak için annesinin evine dönmeyip, uzun sure annesine bundan bahsetmemiş.

    annesi ile yasamaya baslayana kadar evden eve tasinmis, kimi zaman sokakta yaşamiş, buna ragmen babasina surekli güvenmiş, destek olmuş.

    sonralari annesinin yaninda, annesi hamileyken erkek arkadasi oldurulunce 16 yasinda hem uvey kardesine bir baba figuru olmus, hem bir ogrenci, hemde atlet.

    kolejde, eski takim arkadaşi meşhurisaiah austin'in anisina 2014 yilindan itibaren baylor'da 21 numarayi giymiş, hayatinin 1 saniye içinde nasıl yerle bir olabileceğini aklinda tutuyor.

    ilgili yazının tam hali için
  • atlanta'nın yeni demarre carroll'ı. tipi bile benziyor lan. fiziksel özellikleri,oyun tarzları benzermiş. atlanta 23.sıradan seçer diyorlardı ama riske girmek istemediler, 12.sıradan seçtiler.
  • beklenen patlamayı yapamayan sf. atlanta hawks takas pazarına ekledi bile kendisini.
  • brooklyn nets ile 2 senelilk 29m dolar değerinde yeni sözleşme imzalamış.
  • nedir, ne degildir bilmem ama an iyibariyle oynan brooklyn nets - houston rockets macinda cilgin atiyor. ilk ceyregin bitmesine 4 dakikadan fazla varken 13 sayisi var.
  • nedenini anlamadigim sekilde ne zaman story paylassam instagramda hep bakiyor.
  • iyi savunmacı değil, iyi şutör değil, iyi bir hücum oyuncusu değil. ilk beşte başlayıp 35 dakika oynayacak oyuncu hiç değil. lakers koçunun ilginç bir şekilde asla vazgeçmediği bir oyuncu.
hesabın var mı? giriş yap