• tav havalimanları holdingin işlettiği tüm havalimanlarında ve alanlarında geçerli olan ayrıcalık kartının ismidir. ne işe yarar?

    mesela x-ray'de metrelerce uzayan kuyrukta beklemezsiniz eğer bu kart sahibiyseniz. hooop sizi alırlar hemen en öne.
    duty freede indirim alırsınız, efendime söyliyim sonra, biletiniz ekonomi sınıfında dahi olsa yine sıra beklemez business check-in yaptırırsınız. otopark ve vale hizmetini de ücretsiz almanız cabası.

    velhasıl iyidir, hoştur.

    http://www.tavpassport.com/ adresinden gerekli bilgi ve belgelere ulaşmak mümkündür.

    (bkz: bu bir reklamdır)
  • yıllık üyeliği 1000 tl olan kart.

    üyelere özel x-ray, anlaşmalı havayollarında business check-in, havaalanı içinde ring* ve lounge kullanımı gibi imkanlar sunuyor. otopark da ücretsiz.
    yapı kredi'nin kredi kartlarına da %20 indirim var.

    değerlendirecek olursak, bu hizmeti almak isteyecek adamın bol bol uçuyor olması lazım. bol bol uçan adam da thy ile elite ya da elite plus olmuştur.
    bu yüzden özel pasaport kontrolü*, x-ray, ring, lounge ve business check-in hizmetlerini eliyoruz hedef müşteri için.
    elimize kalıyor ücretsiz otopark. ücretsiz otopark da bir yıl içinde 30 gün sadece. 1000 tl'ye değer mi, siz düşünün.

    kampanyaları, avantajları arttırmaları lazım.

    edit: star is tired'a hatırlatması için teşekkürler.
  • en az haftada bir uçan bir insan için can kurtaran.pasaport kontrolunde beklemeden geçmenin verdiği haz inanılmaz.
  • istanbul atatürk hava limanı'nı çok sık kullanıyorsanız, özellikle aracınızla gidip, aracınızı otoparka bırakıyorsanız mutlaka edinmeniz gereken karttır.
  • el bagajı ile yolculuk yapıyorsanız istanbul atatürk hava limanına giriş çıkışı 5 dk'ya (yazıyla 5) indiren kart. ayrı güvenlik ve pasaport kontrolü olduğu business class uçsanız veya diplomatik pasaportunuz olsa dahi business ve diplomatik kontrolleri daha dolu olduğundan bu kart sahibi kadar avantajlı olmuyorsunuz.
  • istanbul ve ankara'ya uçakla sık seyahat ediyorsanız verilen ücretin karşılığını fazlasıyla alabileceğiniz kart. havaalanlarında avantajlı geçiş sağlaması yanı sıra istirahat salonlarından (bkz: lounge) sınırsız yeme içme, valiz bırakma, yazıcı kullanma vs. imkanları da sunuyor. ilave olarak aynı mekanlarda bir misafirinizi de ücretsiz ağırlayabiliyorsunuz. ha bir de araç kiralamada bu kartla baya bir indirim yapıyorlar. keşke her havaalanında geçerli olsa.
  • sahip değilim, ihtiyacım olduğunu da düşünmüyorum ama oldukça faydalı bir şey..

    şöyle ki, sabahtan ankaraya gelmiş, işlerini bitirip akabinde hemen geri dönmesi gereken insanlar, kısaca zamanla oynayan insanlar, haftanın 3 günü acelesi olmayıp, haftada 1-2 gün götünden ter akarak uçaktan uçağa yetişmeye çalışan insanlar için bir nimet.

    kaldı ki aynı bok püsür bussiness class ve first class yolcuları ve shop&miles gibi kart programlarının müşterileri için de var..
    kısacası, "parası olan geçer arkadaş" muhabbeti değil bu.. o kısmın zaten tartışılacak durumu yok..

    bir keresinde ben bu durumda kaldım, uçağa yetişmek için 1 saatim yoktu, ya kaçırırsam korkusundan baya bir ter aktı bir tarafımdan, ama dedim ya, bu sadece 1 kere olmuştur bu şekilde, belki 2.. 10 kere olsa, 3. de en geç, 4. de ben de ararım yolunu.. iş sonuçta, emek veriyorsun, para kazanmaya çalışıyorsun.. eğer o işi yapamamak sana 1 lira kazanamamana neden olacaksa, 10 kuruş veririm ben tav pasaporta.. ya da bunun adı başka her neyse.

    her şeyi geçtim, böyle bir durumdasınız, 2 saatiniz yok ve lanet bir haziran ayındasınız.. gerizekalı havayolu şirketi bütün check-inleri aynı kontuardan alıyor.. bu da yetmezmiş gibi önünüzde sıra sıra tatilciler var.. 5 kişinin valiz bırakacağı zamanda 1 kişi ancak geçiyor.. gel bunu yaşa ve delirme.. insanlar daha evden çıkarken "tatile çıktık" moduna girdiklerinden, her yerde, her şeyde aheste aheste..

    bunun en bariz kanıtı istanbul trafiğidir.. bir cumartesi-pazar trafiğiyle, hafta içi trafiği aynı mı? değil..
    hafta içi çok sayıda insanın bir yerlere yetişmeye çalışmasından tıkanan trafik, hafta sonu az sayıda insanın hiçbir yere gitmeye çalışmamasından tıkanıyor.. güzel kardeşim, iyi sen gezmeye çıkmışsın 10'la gitmek istiyorsan git tabii ama herkes tatilde değil, birilerinin yetişmesi gereken yerler olabilir..

    hatta düşündüm de, keşke trafikte de böyle bir şey olsa..
  • bu kartın sahipleri, havalimanında guzel hostesler tarafından karşılanır. onlar size sağa sola eşlik eder, giderken ugurlarlar falan.
  • küçük çocukları ve bavullarıyla hızlı hareket etmekte zorlanan; uçağa geç kaldığını belirten bir aileye kapısından geçiş izni vermemiş oluşum. aynı aile hemen bitişikteki thy business kapısındaki görevliye rica edip giriş yapmıştır. bunu her başınız sıkıştığında gidin thy veya bunların kapısından girmeye çalışın diye söylemiyorum, yapmayın, ama dünyanın her yerinde küçük çucuklu ailelere yardım ediliyor, kapılar açılıyor.

    belki standart uygulamanın dışına çıkılıp bir fark yaratılsa, o aile de hizmetin güzelliğinin farkına varıp o kart için başvuruda bulunabilirdi.
hesabın var mı? giriş yap