• bugün rastladığım artık ilginç mi değil mi bilemediğim 2 haber üzerine açtım başlığı...

    https://m.yeniakit.com.tr/…iklama-yapti-462793.html

    https://m.yeniakit.com.tr/…aybedersiniz-454000.html

    tavukların hormonlu beslendiği ve dolayısıyla insan sağlığına büyük zararları olduğu şeklindeki iddialar var ama haberi okuyunca adamlar biz hormon mormon kullanmıyoruz kardeşim meyanındaki açıklaması da inandırıcı gelmiyor değil.
  • yemeyelim de ne yapalım adım atsak tavuk dönerciye çarpıyoruz denilendir
  • 3 ay tavuk yemeyip hamile kalabilen çiftler olduğunu duydum (doktor tavsiyesiyle).
    yani bir etkisi oluyor olabilir.
  • erkek civcivleri doğrayıp civciv yemine katıyolla diye duymuştum. günahları boyunlarına.
    tavuk yiyen, kız arkadaşının erkek arkadaşıyla da gezer dedirten haber.
  • dinci kesim arasında çok yaygın olan inanç. 3-4 sene önce bile döndürüp döndürüp bu konuyu konuşanlara tanık olmuştum.
  • iki güne bir tavuk yiyorum.

    bir deneme yapın bakalım. bırakın gelsin, gel hele gel.
  • o değil de böyle cinsellikle, seksle vs. ilgili haberler de demeçler de hep dinci geçinen tayfa tarafından dile getiriliyor. doğruluk payı olabilir ama aklınız şeyinizden ayrılmıyor anasını satayım.
  • ayol hoca hiç tavuk yiyen erkekliğini kaybeder mi ahahahahah manyaak.
  • çok önemli ön not: "en zararlısı sigara içen tavuk!!!"

    doktorların "e ama korelasyon bulunabilen ciddi bir araştırma yokkieeee" diye savundukları olay.(bunlardan sözlükte de var. birazdan gelirler)
    kalitesiz tavuk eti tüketerek araştırma konusu olup olmamak size kalmış veya işin özünü merak edenler 20 yıl beklesinler...

    öncelikle kırmızı etlerde de hormon mormon olayları az değil. "etim hem yumuşak olsun hemde ucuz olsun" isteyenleri güney amerika ormanlarına davet ediyorum.

    evet acı ama gerçek şu ki: bunun pratik bir çözümü yok. yeni mezun veterinerleri de "et firmalarında büyük kariyer fırsatları bekliyor" diyolaaa. (kafası çalışanlar anlamıştır)

    özetle; hormonsuz et çok az. sertifikalı ve/veya güenilir markaların etlerini tercih edin. sakın youtube'da "tavuk gerçeği" videoları falan izlemeyin, soğursunuz!!!

    özellikle erkekler haftada birden fazla bilinmeyen tavuk eti tüketmesinler. (bizdegenç olduk. protein açlığını biliriz...)

    allah sağlık versin. yediğiniz eti iyi araştırın. bi paket sigaranın 10 tl olduğu memlekette "et pahalı" diye ağlamayın!

    ek.1: sigara tavuktan daha zararlı!
    ek.2: en zararlısı sigara içen tavuk!!!
hesabın var mı? giriş yap