• (oha kadın sözlük'te bile yok...)

    atlas shrugged'ın filminde dagny taggart'ı canlandıran oyuncu.

    çok canım sıkıldı olm bu işe. tamam, dagny (hatırladığım kadarıyla) güzel bir kadın değildi, böyle zapzayıf çelimsiz filan diye hatırlıyorum. ama çok güçlü bir kadın bu, cin gibi. böyle bir kadını oynamak için, bu yüzünde ifade olmayan kadının seçilmesinin anlamı nedir?

    bööle "poker suratlı" birini seçersin anlarım. yüzü buz gibidir, mermer gibidir, böyle bi bakınca "bi daha bakmıyim ben buna yaa..." dersin, kabulümdür. dagny sevimsiz bir karakter çünkü. (kesinlikle kendimden bahsetmiyorum.) ama bu ne allahını seversen, bu kadının yüzünde karakter yok.

    bir ara angelina jolie olacak deniyordu, eh, bence çok da uygun değildi ama yine de olurdu. angelina jolie "bakmayı bilen" bir kadın çünkü. mal mal durmuyor. başlıkta biri anne hathaway'in daha iyi olacağını söylemişti ki yüzde yüz katılıyorum. gerçi o kadın sevimli, ama sevimsiz olmayı rahatlıkla becerebilecek biri. ama bu ne ya, valla canım sıkıldı akşam akşam.

    ya of dagny karakteri benim hayatımı değiştirdi, sen kalk kime oynat ya. insan bi sorar ulan.

    diğer iki ana karakter için:
    (bkz: paul johansson) = (bkz: john galt) = (bkz: oha oha oha)
    (bkz: grant bowler) = (bkz: hank rearden) = bu olmuş tamam.

    *
    speşıl tenks tu: arise.
  • (bkz: buralar yarın entry dolacak)

    zac efron ile çevirdiği son filmi the lucky one sonrası patlamasını umduğum kadın oyuncu.

    aynı yazarın(bkz: nicholas sparks) the notebook filmi ile iki oyuncu patlamış idi.

    (bkz: ryan gosling)
    (bkz: rachel mcadams)

    bana meltem cumbul 'un golden globe 'a çıkmasını anımsatıyor bu kadın. sanki ardında güçlü biri var.
  • ne kadar meşhur olduğunu bilemdiğim bir oyuncu ama orange is the new black'te oynadığı için kelam edeceğim hakkında. bu güzel diziye yakışmadığını düşünüyorum, diziyi çok seviyorum ama taylor schilling bana 80lerde """atttitude""" sorunu olan uyuşturucu kullanan asi gençlerin meşhur olduğu filmleri hatırlatıyor. bence bu diziye yakışmamış.
  • artik yuzlerinin tum hatlarini ezberledigim 3-5 aktristen gina getiren hollywood'un gunes gibi parlayan yeni yuzu. yani orange is the new black'te dunyalar tatlisi bir halde onu soyleyeyim, asiri dogal oyunculugu var, ve geriye katkilarinizla biraz daha populer olmasi kaliyor.
  • (bkz: mercy)
    imdb
  • katy perrye inanilmaz benzeyen hos oyuncu. abi surat ayni be.
  • cok dogal oyunculugu olan tatli aktor.orange the new blacktde diziyi ayakta tutan oyuncudur benim gozumde.
  • resmen aşık olduğum kadın, uzun zamandır bu kadar beğendiğim bir kadın olmamıştı.** hele o hınzır gülümsemesi allah'ım, şımarıklığı, alex'in bunu tavlarkenki acayip halleri, iki don sattı diye girdiği gansta tripleri... arkaplanda bir şarkıyla hayallerimizi kuruyoruz.

    https://www.youtube.com/watch?v=ww5cymi0v34
  • kendisini sevmeme rağmen bana aşırı tipsiz gelen kadın. tipinde sürekli genzi tıkalıymış gibi bir ifade var, yani anlamıyorum neresi tanrıça.

    oyunculuğu falan gayet iyi ama kendisi aynı zamanda oldukça awkward bir röportajcıdır. bir ellen röportajı var ki, yani öyle tatsız tuzsuz, öyle garip olmuş ki tüm ortam taylor'ın davranışları yüzünden. ellen bile kurtaramamış. taylor aşırı heyecanlanıp fazla içti öncesinde herhalde eheh.

    https://www.youtube.com/watch?v=obgbyzqsgcw
hesabın var mı? giriş yap