• olumsuz hava yaratma çabaları yine, bir bitmediniz.
  • eğer sayın meral akşenerin tüm oyları ödünç oy ise yapacak bir şey yoktur. eğer sadece birinci turda kerhen akşener e oy verecekler var ise yapacak bir şey yok. lider dediğin seçmenini arkasında toplayan insandır. eğer millet öyle arzu ederse malesef akp ile devam edilir.
  • başıma bir şey gelmeyecekse adam haklı beyler.

    adam 3 sayfa yazmış. bir kimse de çıkıp dememiş ki "sen şu şu konularda haksızsın. erdoğan'ın oyu yükselmedi. şu söylediğin yanlış. akp seçmeni akın akın ince'ye akıyor". varsa yoksa siktir çekin, sövün.

    anketçileri linç edince muharrem ince seçimi ilk turda kazanıyormuş genşler. kesin bilgi yayalım.
  • en saygın anketlerde bile oyu %9 ile %14 arasında değişen akşener'in adı anılmasa daha gerçekçi bir trolleme olur. yazar bunu akılda tutsun.

    onun dışında hdp seçmeninin oy vermeyeceğini açıkladığı gün akşener'in şansı zaten bitmişti. daha dün ahmet şık bile, ikinci turda ince'ye seçmenlerinin oy vermesini isteyeceklerini söyledi. hatta sloganı bile buldu adam: "köprüden ince son çıkış"

    ikinci turda erdoğan'ın karşısına çıkacak adayın, her kesimden oy alacak bir sağ siyasetçi olması chp'nin ilk istediği idi. olmadı. fakat akşener zaten bu tanıma uymuyor.

    o halde mevcut adaylar içinde, geçmişinin önüne çıkmayacağı, sırtında geçmiş siyasi hayatının yükü olmayan biri olmalı. bu da yine akşener değil, ince. akşener görünen o ki, türk seçmeninde fazla karşılığı olmayan bir siyasetçi. mhp'nin bile hala %5-7 oyu olduğundan söz ediliyor. düşünün gerisini.

    öyleyse türkiye'nin ikinci turda bir şansı olacak ise, bu mutlaka ince olmalı.
  • öncelikle açık söyleyeyim, anketlere çok güvenme tayyibin başkan olmasına olanak yok. kararsızlardan ve fikrini açıklamayanlardan erdoğan'a tek bir oy bile gideceğini düşünmüyorum. ince özellikle son zamanlarda yanlış bir strateji izleyip işi karşılıklı atışmaya/laf yetiştirmeye döndürdüğü için istediği çıkışı, oyu alamadığı bir gerçek. burada bu konuda devamlı danışmanları uyarıldı. dinlemiyorlar, kendi bilecekleri iş. ama bu yanlış stratejinin bir getirisinin akşener ve temel karamollaoğlu'na olacağı konusunda oldukça eminim. ince başta umut pompaladı, şimdi karşılıklı sataşma dili var, akp'liler dahil umudun bir kere kokusunu alan her kesimden insan o kadar kolay vazgeçmez, sadece insanlar bu "gerginlikten" kaçmak için alttan alta ideolojisine yakınlığa göre akşener ve temel dedeye kayacaktır. ha bu onlara, özellikle akşener'e 2. turu getirecek kadar oy kazandırır mı, tahmin etmiyorum. ama 24 haziran'da erdoğan'dan kaybolan her oy onun "güç" imajına zarar vereceği için,2. turda alması olanaksız. hele hele mecliste çoğunluk muhalefet bloğuna geçerse. yani yanlışstratejiye rağmen kaybedilmiş bir şey yok.
  • bir bitin artik ya engelle engelle yoruyorsunuz insani.
  • malesef haklı bir serzeniş..

    16 yıldır girdiği her seçimi, ben giderim chp gelir korkusu salarak kazanan adam karşısına en chp'li aday çıkarıldı..

    ecevit bile yüzde 42 aldi en iyi zamanında bu ülkede, ikinci turda sag ve sol arasi tercihe döndürecek rte bu işi çok net şekilde..

    beni en çok üzen 16 senedir ders cikarilmamasi..

    meral aksener ikinci tura kalsa ince baskan yardımcısı olacaktı.. şimdi bir kez daha rte'nin balkon konuşmasını dinleyeceğiz..
  • onca kelime kullanmışsın ama yine cümle yok, yine anlam yok...
  • ne gerek var olumsuz hava yaratmaya şimdi ? haklı olma ihtimalin var. hatta olmamama ihtimaline göre daha yüksek. ama ne bileyim. gereksiz açıklama.
hesabın var mı? giriş yap