• tahminimce gerçekleşmeyecektir. kendisi bu konuda ne ister bilmem ama, o kadar fazla insanın çıkarı akp iktidarına bağlı ki, bence bıraktırmazlar.
  • zirve değildir o zirve olsa duramazsın

    dipte kaçmasıdır. ekonominin durumu ortada, dış siyaset ortada, eğitim ve adalet ortada, insanlar birbirinden nefret edecek duruma gelmiş. artık kendide farkında durumun ne kadar vahim olduğunu, bırakıp kaçacak.

    ama çok bela alacağı kesin!
  • zirve mi? dip demek istediniz heralde?
  • 2011 - 2012'de falan olsaydı, en azından ekonomik açıdan zirvede bırakabilirdi. sonradan zirve mirve kalmadı.

    hele hele kendisine oylar vermiş birisi olarak, şu anda koalisyon yapma çalışmaları, bahçeli ile mitinglere çıkma olayı falan... hiç hoş değil bence. kendisinde görülen karizmaya uygun bir davranış değil.

    çöküş bir süre önce başladı ve ne yazık ki hızlı düşüyor.
  • zirveye daha çok olduğu için bir kaç dönem daha başkan olması gerekmektedir.

    devam o zaman.
  • karpuz kabuğu düşürmek gibi olmasın da kendisi için son derece mantıklı olabilecek eylem, göçen ekonomi konusunda ortaya koyabildikleri tek vizyon yok. o zaman yarıştan çekil, ekonomik göçüşün en dibini gelen iktidar görsün, kemal derviş politikalarının başarısını akp’nin başarısı zanneden bir ülke sonuçta, 2 yıl içerisinde yeniden gelir, daha da kurtulamayız*

    bak çok fena tüyo verdim, kaptın kaptın, yoksa eskaza kazanırsan inşaat ekonomisi üstüne çökecek.
  • geçti o dönem.
    ben tayyibin %75 ile falan kazanması gerektiğini düşünüyorum. çünkü

    memlekette satılmayan bok kalmadı. borç birikti, elinde patlamaya hazır bir bomba var. kendi elinde patlasın.

    tayyip harici biri kazanısa bu millet, "aha işte tayyip gitti bak nasıl oldu" diyecek. bu kadar da ahmaktır.
  • ne zirvesi ya şaka mı bu başlık ? hala bu adama olan hayranlığınız neren geliyor anlayamıyorum? adamın tek zirvesi oğluna ailesine kendi cebine yaptığı yatırımlar olabilir..bu ülke ona hiç bir şey borçlu değil. bilakis ülkeye getirdiği sorunlar(dışa bağımlılık,kriz,seviye düşüklüğü,darbe girişimi,ohal,terör eğitimin hiçliğe yakın olması vs vs) yüzünden o bize borçlu. gerçekten inanıyorsa cennete cehenneme ; cehenneme zebani olacak bu adam..farkında mı değilsiniz yoksa ülkecenek trolmüsünüz anlayamıyorum..
hesabın var mı? giriş yap