• teklif chp’den gelmiş... chp allah bir diye teklif verse akp reddeder... umutlanmayın
  • silinme gibi bir durum gerçekleştiğinde ödeyenler enayi yerine konulmuş olacağı için reddedilecek tekliftir.
  • her paragrafında aynı şey tekrarlanan haber.
  • e ben bu parasızlıkta bunu ödemeye çalışıyorum neresi adil bunun? hiç ödemeyen insan niye bu borcundan siliniyor? silinecekse bizim ödediklerimizi geri verin madem yoksa yok öyle borç yapanı cesretlendirici af. çok saçma bir teklif.
  • umarım silinir de insanlar rahatlar dediğim haber. ödemiş olanlar için de yapacak bir şey yok artık. ben de yarısını ödedim. hepsini ödemiş dahi olsam isterdim silinmesini.

    benim asıl ilgimi çeken konu, böyle avantalardan sonra insanların gerçekten oyunu değiştirip değiştirmedikleri. özellikle seçim öncesi gelişen bu avantalara insanlar nasıl kanıyor, nasıl bu kadar geri zekalı olabiliyor, aklım almıyor.
  • silinmesin haksızlık diyeceğim ama ülkede hak namına hiçbirşey yok ki. ama olsun yine de silinmesin biz yine hukukun adaletin yanında olalım. büyük haksızlık için (bkz: imar barışı)
  • sil sil o paranın her kuruşunu içkiye harcadım, silinirse oraya ödemeye devam etmeyeceğim paranında her kuruşunu içkiye harcayacağım, vebali silenlere girsin.
    bi elemanla konuşuyordum ben kredi değil burs aldım dedikten 5dakika sonrada benim kendi arsam var işte 2 trilyon eder dedi, iyi ki burs almış. sizin vereceğiniz bursuda krediyide ... kimbilir gerçekten ihtiyacı olan kaç kişi almadı sonra ödemek zor olur diye yada kaçına burs çıkmadı gunde 1 tl ile geçinenlerden (kyk yurdunda çok gördüm günde 1 tl ile geçinen). şerefi adaleti olmayan insanlar ....
  • bir ay önce dişinden tırnağından ayırarak bu borcu kapatanlar enayi mi ? sen gez dolaş sonra devlet affetsin ; vergini ödeme devlet affetsin; trafik cezası ödeme devlet affetsin; kaçak ev yap devlet affetsin ; chp de oy toplayacam şirin görüneceğim diye ne yapacağını şaşırdı biz mal miyiz biz enayi miyiz ? benim en samimi olduğum arkadaşım c180 e biniyor twitterdan devlet affetsin kyk borcunu diye çağrı yapıyor ; ondan sonra da kanka devleti bilmem napacaksın bu hayat böyle diyor ; sonra iktidara kızıyor ; önce sen doğru olacaksın ki iktidara kızacaksın ; bu adam 7 yerden burs alırdı adam avrupa turuna çıkardı trenle ; şimdi geliri iyi ama bu adamın 30 bin tl sini sil;o adam ülkeye devlete küfredip hollanda da catur çutur o parayı yiyecek ; iş mi bu ; borcunu ödemenin vergini ödemenin enayilik olduğu ülkede kimse hak iddia etmesin .
  • (bkz: bir umut)
  • tabi ki reddedilecektir. olması gerektiği gibi.

    kyk borcu olup, borçların silinmesini isteyenlere bakıyorum da silinirse haksızlık olacağını söyleyenlere 'bencilsiniz' diyorlar.

    benim mi türkçem kıt yoksa zekamda mı bir problem var biri açıklasın. asıl borçların silinmesi veya bunu istemek bencillik değil mi?
hesabın var mı? giriş yap