• aklımıza mukayyet olalım. önümüzdeki yüzyıl bu simülasyonun yüzyılı olabilir.
  • bu simülasyonda hayatta kalabilen her şeyi başarabilir. bir gün uyandırılmak dileğiyle sağlıcakla kalın.
  • tc simülasyonuna hoşgeldiniz.
    zorlu bir simülasyon olmakla birlikte; aile yapıları, sosyoekonomik durumlar, hayat şartları, çevre etkisi gibi bir çok etkene göre hayattaki durumunuz değişebilir. bu yüzden her bir konuyu ciddiye alıp düşünmelisiniz ve ona göre hareket etmelisiniz.
    bu simülasyonda birçok insanın ölümüne(intihar, katliam, bomba, kavga, cinayet vs) şahit olabilir, hatta kendiniz bile bu kurbanlardan biri olabilirsiniz. tabii ki öldüren de olmak bir seçenek ve hatta bazen duruma göre "meşru" bir seçimdir, bu yüzden en ilginç simülasyondur, zordur ama sadece zor da değildir. karmaşıktır, insanlar da öyledir. her şey meşru olabilir, her şey gayrimeşru olabilir bu simülasyonda. her şey anlamlı olabilir, her şey anlamsız olabilir.
    simülasyon boyunca var olabilir, yok olabilir; var olmaya çalışabilir veya yok olmaya çalışabilirsiniz.
    hep bir mucadele vardır aslında, ama neyin mücadelesi olduğuna dair bir fikriniz bile olmayabilir. hedefleriniz olabilir, ama hedeflere yürürken kaybolabilirsiniz. amaçsız yaşanabilir bu simülasyonda, bircok insan göreceksiniz böyle.
    ölüm de yaşam da hem basit hem de zordur burada. "meşru" yolları izlersen her şey çok basittir aslinda, belki de oyunun hilesidir bu. bu arada, bu simülasyon kelimelere kendi özgün anlamlarını vermiştir, "meşru" kelimesi de bunlardan biridir. size göre meşru olan, simülasyonda gayrimeşru olabilir.
    her şeyi hesaba katmak gerekir.
    meşru yollar gayrimeşru sonuçlara da götürebilir veya tam tersi gerçekleşebilir... aslında en zor simülasyondur. diğer simülasyonlar bu kadar karmaşık değildir, hep tek bir amaçla varolmuştur. ama bu simülasyon her birinin karmasıdır.
    açıklamayı kısaca şöyle bitirebiliriz: yaşadıkça anlayacaksınız.
    tc simülasyonuna hoşgeldiniz. bol şans.
  • (bkz: mission failed)

    you died.
  • hiçbir şeye şaşırmayıp, şok olmamalısınız ve arsız olmalısınız aksi halde simülasyon başarısız sonuçlanır.
  • hangi hayvan oğlu hayvan gönderdi lan beni bu simulasyona? zira kendi isteğimle girmiş olamayacağım kadar boktan bir ortam mevcut. hadi beni gönderdin neden milyonlarca 0 nöronlu npc basıp gönderiyorsun ki yanıma? çıldırtmak için mi yapıyorsun, beni izleyip gülüyor musun? elbet çıkacağım, sormaz mıyım bunun hesabını. kolay çıkış yolunu bilen yazarlar yeşillendirebilirse sevinirim. tşk.
  • tc simülasyonu mu?
  • beni yöneten nasıl biri ya her özellikten azar azar açılmış bir karaket gibiyim. ustaa şu çarı bir şeye yoğunlaştır böyle olmuyor ya
  • ilk ve son simülasyon.
hesabın var mı? giriş yap