• ağır gerizekalılıktır.
  • bence gayet mantıklı iştir.

    tecavüzcü ahlakını dininden alıyorsa ve bu gibi ahlaksızlıklar toplumda yaygın hale geldiyse net olmasada bu sonuca ulaşılabilir. ferrari kazaları arttıysa, çok duymaya başladıysak kesinlikle ferrariden uzaklaşırız ve o ferrarilerde de problem olma olasılığı olayın sıklığından dolayı yüksektir.

    boş beleş argümanlarla kendinizi ve inancınızı sağlıklı,mantıklı göstermeye çalışmayın.en büyük düşmanınız kendinizsiniz.
  • tecavüz edenin annesini ve kız kardeşini tecavüzcünün yöntemiyle cezalandırmayı düşünen ve söyleyen kişinin, tecavüzcüden zihniyet bağlamında hiçbir farkı yoktur.
  • bu durumu yaşayıp insanlıktan çıkmaması mucize!

    ne din ne aile ne insanlar ne yaşam hiçbir şey eskisi gibi değildir asla olamaz.

    muhtemel bu coğrafyada ona tecavüz eden çok imanlı güya dindar bir tiptir.

    haklıdır.
  • din dediğin şey girilen çıkılan birşey değil be yavrum, anla artık..
  • isteyen istediğinden çıkar. sana ne, kime ne. belki adam çıkmak icin sebep ariyordu ve bu denk gelmiştir! :)
    kendince de dini eleştirebilir. sonucta özgürluk budur.
    he, ciktiktan sonra kendi isine gücüne bakmayıp o dine "inananlara" saygisizlik/saldiri yapıyorsa, o da onun okuzlugudur. sonuçta özgürlük tek tarafli degildir.
  • bir müslüman, ferrari ile, yani bir araba ile inancı bir tutup, toplumsal etkileri aynıymış, kullanım alanları benzermiş, herhangi bir bilimsel araştırmada aynı mantıkla yorumlanabilirlermiş gibi analiz yaptığı için dinden çıksak kabul olur mu?

    ayrıca kimse 'hmm bu dinin mensupları tecavüz ediyor, o zaman ben ateist olayım' demez. sen bu kanıya nası vardın acaba?

    lütfen bilgi sahibi olmadığınız konularda fikriniz de olmasın. herkesin her konuda fikri olacak diye bir kural yok.
  • dincilerin göt korkusu öyle şeylere kadir ki olmadık çıkarımlar yaparak insanları dinde tutmak için mücadele verecektir.
    100 yıla kalmaz tükeneceklerinin farkında olmayan, masallarla yaşayan bu güruh sizi de aynı masalda tutmak adına demedik şey bırakmazlar emin olun.
    zira o masalda durmanıza herşeyden önce maddi destek unsuru olmanız sebebiyle ihtiyaçları var...
hesabın var mı? giriş yap