• www.techno-fi.net adresinden ulaşabileceğiniz hi-fi, audiophilia gibi terimleri ykından incelebileeğiniz hi-end müzik severlerin sitesi fakat biraz snob bir site yönetimi var; o kadar düzgün bir şekilde üyelik formunu doldurmama rağmen üyeliğimi sebep göstermeden reddetmiştir... genede siteyi severek takip ediyorum.
  • reddetmenin nedeninin züppelik olmadığına gönülden inandığım forumum. odyofillerin ve müzik konusunda bilgili bir sürü insanın toplanma noktası.
  • forum bölümü alanında rakipsizdir.
  • içeriğine üye olmadan da erişebileceğiniz, ancak üye olmak için kendilerinden biri gibi olduğunu hissettirmeniz gereken, kulaklık-dap-dac-amfi gibi konuları hobi edinmiş, hi-end i arayan tecrübeli elemanlardan oluşan çok kaliteli bir topluluk.
  • işini çok ciddiye alan bir sitedir.site üyeleri çok sık aralıklarla buluşmalar düzenlemektedirler.zaten türkiyede kulaklık hobisine sahip insan bir avuç olduğundan elindeki 15 liralık kulaklığı satmaya girenleri site yönetimi elemektedir.

    bu siteye neden üye oluyorsunuz sorusuna "müzik" cevabını ver sonra neden üyeliğim red oldu diye düşün.
  • taşınabilir müzik sistemleri konusunda türkiye'deki en büyük kaynaktır.
    site üyeleri zaman zaman buluşmalar düzenleyerek ekipman denemeleri gerçekleştirir. türkiye'de hiçbir yerde satın alma imkanı bulamayacağınız kulaklığı görebilir dokunabilir ve hatta dinleyebilirsiniz.
    üyelerin hemen hepsi yardımsever ve düzgün insanlardır. herkes bir soru veya sorununuz olduğunda elinden geldiğince yardım etmeye çalışır. güzel bir dostluk ortamı vardır.
    forumda yüzlerce kulaklık ve dap, dac, amfi gibi ekipmanların incelemesi bulunur. kulaklığın sadece kaç ohm olduğunu yazan binlerce inceleme gibi değildir bunlar. kulaklığın tüm karakterinden ve kullanım deneyiminden bahsedilir. detay fotoğrafları çekilir. hangi tür müzikle iyi olabileceği anlatılır.

    tüm bunların yapıldığı nispeten niş bir ortama giriş elbette herhangi bir foruma üye olup yazmak kadar basit değildir.
    sizin de ekipmanlara ve müziğe olan tutkunuzu görmeliler ki siteye sizi dahil etsinler. sadece reklam kampanyaları ile şişirilen kulaklığını öven fanatikler, yada forumda satış yapmak isteyenleri aralarına kabul etmek istememeleri gayet doğal.
    özetle, taşınabilir müzik ekipmanlarına ilginiz varsa kesinlikle takip etmeniz gereken bir oluşum.
  • gerçekten düzgün insanlardan oluşan bir platform. taşınabilir müzik ekipmanları konusunda bilgili insanlardan tarafsız yorumlar alabilirsiniz.
  • head-fi'nin lokal hali. head-fi'de fiio x7 dünya turu yaparken, tekno-fi'de fiio x5 ii türkiye turu atmaktadır.

    ama inanın biraz kenarından köşesinden dahil olduğunuz zaman anlayacaksınız ki çok samimiler ve güven cidden bir ortamı var. arkadaşım 4yıldır ara ara ekipmanlarını burada satar buradan alır. eğer ki kulaklık ve dap gibi ekipmanlara para verme konusunda "abi kulaklığa o kadar para mı verilir? telefon alınca yanında veriyorlar ya" kafasındaysanız; daha önce hiç tanışmadıkları insanlara tek seferde gönderdikleri meblalara şaşırabilirsiniz.
  • türkiye de müzik dinlemek ile ilgileniyorsanız müzik çalar kulaklık amfi gibi cihazlarla haşır neşir olmak için tek adres. her türlü cihazla ilgili bilgiler mevcut olmakla birlikte alım satım da yapabilirsiniz. kesinlikle güven ortamı ve samimiyet vardır.
  • değerli üyelere sahip forum.
    tavsiyeleri ile aldığım kulaklık yeni bir zevkin eşiğine götürüyor.
hesabın var mı? giriş yap