• bir fortçu eylemi. fortçu diyorum, fordcu degil.
  • genel anlamda hafiften dokundurup geçmek manasındadır bu eylem. fakat başbakan amcamız daha deriiiiiiiiiin manalar yüklemiş sanırım. derin ve sarsan manalar. zira teğet geçti dediği kriz nasıl bir teğet geçtiyse, neredeyse üc senedir kendimize gelemedik. sarstı resmen, küçüldükçe küçüldük ülke olarak ve küçülmeye de devam edeceğiz korkarım. neyse ki seçim zamanları baş tacımız *, kömürdü, erzaktı vs. dağıtıyor da biraz yüzümüz gülüyor.
  • nefret edilen bir şey bu. ya da ben nefret ediyorum, bilemem.

    yahu, şimdi ekşi itiraf tadında bir başlık olacak ama. neyse,madem girizgahı yaptık, devamını getirelim. usul yerini bulsun maksat, gözü yaşlı kalmasın sonra.

    çok şeye teğet geçeriz yaşarken. aşka, başarıya, mutluluğa, onurlu bir mücadelenin rutin dayak yeme seanslarına, ya da bazen sadece son porsiyonu az önce satılmış bir porsiyon künefeye. teğet geçmek, benim için özelde uyuz olunacak bir hadise. ama bu akşam uyuz olma sınırlarını aştım, viyananın kapılarına dayandım. kale surlarının dibinde arpa suyu elimde naralar attım.

    çok eğleniyoruz birlikte. öyle deliler gibi. çene kaslarımız ağrıyor gülmekten , midelerimize kramplar giriyor. konuşurken - periferik görüş sağolsun- beni ne kadar ilgiyle ve atılmaya hazır kahkalarla izlediğini fark ediyorum. ama sevgilisiyle yeniden barıştı, adamın kıçının kılı ağarmış hala! te allaaam. neyse, beni beğendiğini ciddi ciddi hissediyorum. hissediyorum çünkü şu an ki arkadaş da benim gibiymiş. ama ben ona 1 ay kadar bir süreyle teğet geçtiğim için şu an sadece arkadaşım. teğet geçmeseydim eğer, şu an bu entry'i giriyor değil, ona sarılarak uyuyor , aynı yatağı paylaşıyor olurdum. ( hişşt, ayrıntı yok. ayıp)

    ben ne bok yedim peki?

    teğet geçtim. işte bu, şu an benim için nefret edilecek bir şey.

    ama olsun. yine de olsun. ben sadece sosyal argadaş olayım. o da olur. yeter ki olsun, mutluluk olsun.
  • sevgiliyle küs olunduğunda arabaların bu eylemi gerçekleştirmesi en gıcık olandır. özellikle sonradan sevgilinin sizi görmemiş olduğu öğrenilirse..saatlerce kurulmuştur çünkü.."acaba gördü mü arabamı? görüp de aramadıysa yazıklar olsun..görmemiştir yavaş sürüyodu..kesin öne bakıyodu o esnada. ama illa ki etrafa bakar gözü seni arar normalde..ooff! ikisini de beğenmedim!"
  • şansın izlediği yoldur.
  • iki farklı geometrik cismin birbirlerine yalnızca bir noktadan temas ettiklerinde oluşan geometrik durumdan türetilen, iki öznenin veya durumun birbirlerine yalnızca bir noktada, sınırlı süreli temas etmesi ve etkilemesi durumu. fiil.

    ---

    (bkz: recep tayyip erdoğan sözlüğü/#66344997)

    sözlüğün tamamı, videosu ve orijinali: https://haber.140journos.com/…-sozlugu-5a68b82c39cb
  • (bkz: sıyırmak)
hesabın var mı? giriş yap