• özgüveni yerlerde sürünen ruh hastalarının başvurduğu yöntemdir. ama bilmezler ki herkes kendileri kadar zekasız değildir ve aradıkları telefonda ses kaydeden bi application vardır.

    bahsettiği trilyonluk davayı açmasını dört gözle bekliyorum. sosyal mesajım bitti, sevgiler.
  • ben hiç yapmıyorum bunu ya. gerek duymuyorum sanırım, bilmiyorum.
    "şöyle yaparsan, böyle olur" diyorum. karşı taraf; özellikle beni tanımayanlar, bunu tehdit zannediyor. aslında söylediğim erken uyarı sistemi bir yerde. yani; bak bu yaptığından rahatsız oluyorum, buna devam edersen böyle olur diye. bu sözleri bazen tehdit olarak algılıyorlar haliyle. söylediğim şeyi yapınca anlıyorlar işin gerçekliğini.
    yani bazı insanlar gerçekten tehdit etmez, yapar.
  • çukur çeylen'de kaşlı ahmet diye efe bıçım ama bizim sonraki olgun oturaklı halini bildiğimiz bir adem oğlu var idi. 20-25 yaş arasında kaşlı ahmet bir süre cezaevinde kalmış. o zaman dayısıyla cezaevinden mektuplaşıyormuş. o, dayıdan biraz para göndermesini istemiş. dayısı göndermemiş veya yazıyla gönder(e)mem demiş. ahmet sizi şöyle yaparım, böyle yaparım diye yattığı yerden tehdit etmiş. dayısı "dakıköpek ürer." demiş mektupta cevaben. yani kaale almamış. kaşlı ahmet cezaevinden çıkar çıkmaz, eve gitmeden önce dayısının 10 tane atını tabancayla vurmuş, öldürmüş. efelik kariyeri yakın akrabasından başlamış. (bkz: kaşlı/@ibisile)

    (ilk giri tarihi: 10.8.2019)

    (bkz: tehdit/@ibisile)
    (bkz: tehdit edilmek)
    (bkz: kokorozlanmak)
  • genelde iş yerinde müdürüm ve yöneticime karşı yaparım. öyle yumuşak yaparım ki genelde sinirlenirler ama bir şey yapamazlar. ses kaydı alsa bile konu anlaşılmaz. unutmayın güçlüyseniz öyle görünmek ve gücünüzü göstermek zorundasınız, kaybedecek bir şeyiniz olmadığı havasını vermek zorundasınız.
hesabın var mı? giriş yap