• bir insanın yalnız olmayı istemesi "kendi kendime yetiyorum" diyebilmesi bile suç oldu artık, yav kardeşim size ne kadın ya da erkek mutluysa istediğini yapar
  • (bkz: gece 1'de patronun ofisine gidip tecavüze uğramak) başlığını açıp sonra da kaçan yavşağa bak sen. sevilmeyen, acınası, silik tip yine başlık açmış.
  • e yeter da artık... yalnızım aq yalnız gidiyorum tatile. yemeye, içmeye yalnız gidiyorum. benim yalnız mutlu olmam seni niye bu kadar rahatsız ediyor? sen yalnız mutlu olamıyorsan bu senin özgüveninle alakalı. sen böyle toplumdan dışlanmış, ezik, çomar? kalitesiz bi insansın: hiç bir zaman yaptığın şeylerden mutlu olamayacaksın ve hep beni ve benim gibileri kıskanarak taşlayacaksın. çünkü sen busun!!! ve asla bundan bi adım öteye geçemeyeceksin.
  • fırsat bulabilirsem ben olabilirim bu.
    hatta telefonu da kapatıp yıkık, devrik, çökük, sürünen bir insan olabilirim.
    şimdiye kadar hayatıma giren eş dost sevgili arkadaş, bunlar değersizse ve hiçbir anımı paylaşmak istemiyorsam ben ne yapabilirim?
    bi sikime yarasalar alır götürürdüm zaten.
  • bu argüman saçmalığın daniskasıdır. bazı insanlar için geçerli olmakla beraber, yalnız yapılan tatillerin meditasyon niyetine yapıldığı çok barizdir.

    herhangi bir dırdır çekmez, kafanız o an ne isterse onu yaparsınız, kendi kendine yeten de bir insansanız hatta bir süre sonra yalnız çıktığınız tatillerden daha farklı bir zevk almaya başlarsınız. belki de bir süre sonra yalnız yapacağınız tatillere daha farklı anlamlar yüklersiniz ve hayatınızda değişik dönüm noktaları olur her şeyden tek başına uzaklaşıp düşününce kim bilir...

    işte tüm bunlar, kişiye hem dinlenme sağlayacaktır hem de psikolojik bir destek olacaktır.
  • tatile çıkabilmesi "ezik" ve "yalnız" sıfatlarını geçersiz kılmaktadır. çünkü 1.603.65 tl ile tatile gidebilmek aya gitmekten daha zor gibi geliyor hadi belki günübirlik side manavgat falan
    ek olarak tatile yalnız giden biri birini bulma umuduyla da gidiyor olabilir hemen yaftalamayım
  • açılın benim bu. bir süredir tatillerim de dahil olmak üzere herşeyimi yalnız yapıyorum. başlarda tuhaf hissettiğin doğrudur, sonradan tadını çıkarmayı öğrendim.

    monako’da şarabımı yudumlarken, cannes’da denize girerken geyik yapamadım belki, evet, ama an’ın tadını doyasıya çıkardım, farklı ülkelerde farklı insanlarla tanıştım. ha, bir kadın olarak bunu türkiye’de yapabileceğimi düşünmüyorum. avrupa’da ise yalnız kadını görünce “sikilecek kadın” olarak görmediklerinden sorun olmuyor.

    insanlardan yorulmuşlara tavsiyemdir.
    başlığı sıçan ergen arkadaş da biraz daha büyüsün, bi daha konuşalım bu mevzuyu. yerimde olmak için can atan çok insan tanıyorum.

    edit : amcık özelden mesaj atıp yerimi sikecekmiş. ergen değilim demiş, bana kapakmış. avrupa’da yaşıyomuş. avrupa’da bunun gibiler türk’üm deyip rezil ediyorlar ya, ona yanarım.
  • vallahi benim başlığımı açmışlar.tek başıma dışarıda yemek yerim,sinemaya giderim,yeşil alanlara gidip kitap okurum,tek başıma içerim,tek başıma yaşarım,tek başıma amfide en arkada otururum,tek başıma alışverişe giderim,hatta bu yıl tek başıma konsere bile gittim.en sıkıcı olanı tek başına konsere gitmekmiş.diğerleri tek başına çok güzel.ha birde tek başına kıyafet alışverişine çıkmak biraz sıkıntı oluyor ama zamanla alışıyorsun.tek başına olmak çoook güzel ya.herkese tavsiye ederim çünkü etraf iki yüzlü,sinsi insanlardan geçilmiyor.
  • kendine zaman ayırmak ne zamandan beri ‘aptalca’ bir durum oldu ki? o insan kendi kendine eğlenmeyi de bilir arkadaşlarıyla eğlenmeyi de bilir. kendinize vakit ayırmayıp sürekli birilerine ihtiyaç duymak esas zavallılıktan başka bir şey değildir.
  • (#79180548) zamanında şu entry girmiş :)
hesabın var mı? giriş yap