• çevremdeki az sayıda tek erkek çocuğu ve kendimi -ben hariç değil- düşündüğümde haklılık payını verdiğim önerme. öncelikle şunu cevaplayalım; hayatta başarıdan anlamamız gereken şey nedir? iş bulma, düzenli sevgilinin olması, belirsizliklerin ortadan kalkması gibi olgular cevap olabilir. tek çocukların imkanları genellikle daha fazla iken neden daha başarısız olurlar ki?
    bu noktada önermeyi nedene bağlamak gerekli işte. tek çocuk olanlar genellikle daha tembel ve az hırslı oluyor, bence ana sebeplerden biri bu başlık sahibinin gösterdiğine ek olarak.

    tek erkek çocuklar hakkında direkt olarak başarısızlık tespiti yapmak doğru değil, göreli olarak düşük başarıya sahip olduklarını söylemek gerek; siyahla beyaz değil sonuçta hayattaki ayrımlar. tek çocukların hayata yaşıtlarından daha geç atıldığını belirtmek de isterim entry'mi tamamlarken; kardeşlik demek bir anlamda sorumluluğun erken öğrenilmesi demektir.
  • halt etmişsiniz. evet bi tanecik oğlum var umarım mutlu olur.. başarı neye ve kime göre?
  • yanlış bir önermedir. hayatta hem tek cocuk hem babasız büyüyerek başarıya ulaşmış bir adam sevmiştim okulunu okudu işe girdi gayet sosyal ve empati yeteneği güçlü biridir kendisi. sezarın hakkını sezara vermek gerek kesinlikle başarısız bir hayatı yok. eğer başarıdan kastınız aile kurmak çoluk çocuğa karışmak ise iyi bir baba olacağından eminim ama iyi bir eş olacağına dair şüphelerim var. ama bunu da bütün hayatına genellemek yanlış olur.
hesabın var mı? giriş yap