• bile bile esaret. anlamsızca nefisle mücadele.
  • açık söyleyeyim okumadım
    35 yaşındayken kendini delikanlı görüp birden fazla kadınla beraber olmayı kendine hak görüyorsun ya, o pipi her zaman o performansta çalışmayacak bunu unutma. bu da doğa kanunu.
  • hata bir kez olmuyor mu
  • ilk cümle olan "doğaya bakarak" kısmından sonra açıklamasını okumadığım başlıktır. zira ne insan doğadan bağımsız bir canlıdır ne de doğadaki tek eşli canlı sadece insandır. doğa insanı değiştirirken, insan da doğayı değiştirir, tıpkı diğer canlılarda olduğu gibi.

    başlığın açıklayıcı entrysine ithafen edit: insan doğası buna uygun değil demek de saçmadır, bu durum bireye göre değişmekle beraber insan doğası denilen şey de sabit ve değişmez bir olgu değildir.
  • kadınlar hoşlandıkları keyif aldıkları sevdikleri erkekle cinsellik dahil sürekli beraber olmak isterler... sizinle ön sevişmeyi es geçen bir kadın başka birisi ile saatlerce önsevişme yaşayabilir buna da kabaca "at sahibine göre kişner..." denir.
    bu erkek için de geçerlidir, elektrik ve ten uyumu meselesi diyelim.
    tek eşliliğe ben de karşıyım ama bunu sadece erkek açısından bakarak yorumlayamıyorum şimdi yazar arkadaşa sormak istiyorum, senin belirttiğin gibi diyelim ki eşin de 35 yaşında ve sen sevişmek istemiyorsun doğal sebeplerden dolayı sorunlar var vs. karının başka erkeklerle zaman geçirmesine izin verir misin? cevabın hayır ise bence kendi savunmana göre çok eşliliği de hak eden bir yapıda değilsin.
    diğer taraftan 33 yaşında birisi olarak 35 yaşındaki birinin delikanlı olmadığını kesinlikle garanti ederim.
    günde 4-5 kez çiftleşme meselesine gelince çiftleşmekten kasıt toplamı 5 dakika bile sürmeyen git-gel faaliyeti ise olur da benim gibi birkaç saat süren tek seferlerin varsa bu 10-12 saat sevişmek demektir ki buna ne kadın ne de erkek hergün tahammül edebilir.
    adettendir sormak istiyorum.
    (bkz: düşüyor mu böyle)?
  • neden? elektrik mi veriyor kadınlar. canlı canlı tırnaklarını mı çekiyorlar? her yemekten önce bir seans su işkencesi mi yapıyorlar?

    erkek için zor olması falan desen anlaşılır ama zaten kadın için de çok kolay olduğu söylenemez. aşktan gözü kör olmuş bir bireysen eyvallah ama normal, sıradan bir ilişki sürdürüyorsan her zaman daha iyi alternatiflerin olduğu gerçeği, ruh ikizinin aslında dünyanın bir yerinde yapayalnız geziyor olma ihtimali her iki cinsin de aklına girebilir her zaman. bunu kadın erkek diye ayırmak saçmalıktan başka bir şey değil.

    işkence tanımı biraz fazla egoistçe, bencilce, acımasızca, salakça, düşüncesizce, kısacası provokatif olmuş. abazalığın diğer adı işkence olmuş yani.
  • kan kusan kadın yazarlar görüyorum bu başlıkta dlşdşdğdşd
  • belki kadın için de işkencedir. ben merak ediyorum tek eşli olmak istemeyen kadın var mı? belki de kadınlar toplumun kendilerine atfetmiş olduğu tek eşli olma zorunluluğundan şikayetçidir. olamaz mı? olabilir.
  • kadın erkek sayısı -genelde- eşit olduğuna göre soruyorum size sayın atanamamış astronotlar; erkek çok eşliliğini kimlerle sürdürecek?

    evet, tahmin ettiğin gibi, cevap; senin karınla ya da seviştiğin diğer kadınlarla. bu durumda kimse tek eşli olamayacak.

    buna bütün erkekler razıysa tüm dünyada ayaklanılsın ve kaldırılsın mevcut tek eşliliği yücelten sistem. ama olmaz değil mi? sadece erkeklerin evrimsel süreci var, gün içinde uyarılma sayıları kadınların beş katı, e kadınlar anne oluyor eşleşme havuzundan uzaklaşıyor, bir de yavruya bakabilecek babayı gözüne kestirme stratejisi kasıyor falan...

    haklısınız azizim;
    siz sevgili erkeklerin her birinin haremi olmalı, soyunuz devam etmeli fakat tek bir sorumluluğunuz olmamalı. nefes alan almayan bütün nimetler ayaklarınıza serilmeli. o kadar haklısınız ki.

    size kızmıyorum artık, sizi böyle bir tanecik zorluğa sokmadan büyüten, otuz yaşındaki oğluna bile suyunu getiren-ütüsünü yapan, çocuğunun han dediği yeri hana çeviren, hazırcı - ince fikirden uzak -benmerkezci - soyut döneme geçememiş çocuklar yetiştiren ebeveynlerinize kızıyorum.
  • doğrudur.

    bi süre sonra biyoloji bilimine karşı gelemeyip mecburen tek eşli olacağı için bırakın kendi kendine debelensin yiğidim.
hesabın var mı? giriş yap