• http://bit.ly/77tvjg

    fazla söze ne hacet.
  • bugün gerçekleştirdikleri direnişin niteliği ve sonucu her ne olursa olsun, gelecekte mutlak kazanılacak zaferle taçlandırılacağı kesindir. attıkları her sloganın, direndikleri her saniyenin, yüzlerce yılı aşkın bir savaşın küçük bir yapı taşı olması, tarihi bütünlük açısından önemli olacaktır.
  • 4-c'ye geçip geçmemekle ilgili türk-iş yaptırdığı referandumdan 8,150 oy hayır diyerek mesajı direnişe devam veren işçilerdir. ellerinden öperim.
  • bu memlekette bir gram onur kalmışsa, bir gram haysiyet kalmışsa, gururun tek bir damlası dahi hala varsa, bilin ki tekel işçileri direniyordur.
  • ankara'da 23. gününe giren tekel işçilerinin direnişi için tüm yaprak tütün işletmelerindeki işçilere, “mücadelenin desteklenmesine var mısınız, yok musunuz?” sorusu soruldu.

    sonuçları belli olan illerden, trabzon, diyarbakır, muş, manisa, aydın, malatya ve amasya'dan "mücadeleye devam" kararı çıktı.

    açıklanan sonuçlar şu şekilde:

    malatya, kullanılan oy 158, tamamı devam

    aydın, kullanılan oy 162, tamamı devam

    adıyaman besni, kullanılan oy 165, tamamı devam

    adana, kullanılan oy 324, tamamı devam

    izmir balatçık, kullanılan oy 1204, tamamı devam

    istanbul cevizli, kullanılan oy 583, 1 red

    istanbul cevizli genel müdürlük, kullanılan oy sayısı 215, 8 red

    denizli, kullanılan oy 194, tamamı devam

    samsun merkez, kullanılan oy 438, tamamı devam

    bursa inegöl, kullanılan oy 88, 5 red

    samsun basra, kullanılan oy 89, 4 red

    tokat, kullanılan oy 637, 2 geçersiz oy

    tokat erbaa, kullanılan oy 138, 5 red

    izmir menderes, kullanılan oy 98, tamamı devam

    ankara'da direnişte olan işçilerden 5 kişi sağlık durumu nedeniyle oy kullanamadı. geriye kalan 1280 kişi de "mücadeleye devam" mesajı verdi.

    http://haber.sol.org.tr/…e-isci-tokadi-haberi-22453
  • yürekli, sabırlı, hakkının takipçisi insanlardan, saygı ve hayranlık duyulası insanlardan oluşan işçi abilerimiz, ablalarımız, emekçilerimiz... yüzey gerçekliğin ortasında, kah suyun içinde kah polis copu altında inatla direniyorsunuz, selam olsun...
  • eşitlik istedikleri için günlerdir direnen insanlar. işçi düşmanlığı sağ partilerin kanına mı genine mi işledi nedir. hepsi işçi düşmanı. eskiden "çankaya'nın şişmanı işçi düşmanı" denirdi. şimdi işçi düşmanları zayıfladılar; ama takunya ve türbana büründüler. tekel işçileri direniyor, hâlâ!
hesabın var mı? giriş yap