• haddini fazlasıyla aşan hayati yazıcı cümlesi. şöyle diyor:
    "işe şeytan karıştı, hani 72 buçuk millet derler ya, türkiye'de ne varsa, buna pkk da dahil bu işe fitne sokmaya başladı."

    siz baş edemedikçe halkı kışkırtın, bravo. şimdi milliyetçiler koşsun saldırsın çadırlara. yarın öbür gün de vakit gazetesinde "tekel işçileri peygamberimize küfretmiştir" diye haber çıkarırsınız, dinciler de koşar yetişir hemen. bu kadar kolay, bu kadar akıl fikir yürütmeden gaza gelen memleketim insanı defalarca ekmeğine yağ sürdü elini kirletmeden hak arayışlarını, direnişleri, aydınlanışları baltalamak isteyen terbiyesizlerin. rahat bırakın insanları biraz, bi linç hedefi haline getirmediğiniz kalmıştı zaten. çok yazık.

    http://www.haberturk.com/…554&cat=160&dt=2010/02/07
    http://www.kanalturk.com.tr/…kk-suphesi-haberi.aspx
  • parmak var ortada, ama pkk'nin parmağı değil. gerçekten pkk parmağı olsaydı, eminin hiç tereddüt etmeden "evet bu o" demek kolay olurdu. tanıyorsun sonucda kaç yıldır pkk'nin parmağını nasıl kullandığını.

    tekel işçileri arasında hatrı sayılır sayıda kürt işçiler de var. hatta direnişin sürdürülmesinde ciddi etkileri de var. emek düşmanı, sermayenin ve kul hakkından bihaber neoliberal islamcıların köpeklerinin hak arama mucadelesini etkisiz kılmak adına pkk antipatisi üzerinden rıza devşirme çabaları bunlar. dtp destek vermiş eyleme, ne olmuş? haklı olan bir davaya arka çıkmış..

    daha onemlisi şu: biz bu filmi daha once de çok gormustuk. telekom işçileri grev yaparken de şehit ailelerini kullanmaya çalıştılar. tuzla'da 100'ün üstüne işçi öldü ve ölüyor hala. patronlar çıkıp bu duruma karşı yapılan eylemleri pkk'nin organize ettiğini iddia etti. bu bir startejidir. kamuoyunda radikal derecede kötü olarak bilineni alırsınız, birşeylerin içini bosaltmak, veirlen desteği kırmak icin kullanırsınız. her zamanki egemen siyaste oyunları bunlar..

    sermaye ve yardakçılarından kimse "haysiyet" beklemesin. bu kadar da aşağı insanlardırlar işte.
  • işçiden de kürtten de ümidini kesmeye delalet cümle. seks satar ama budalalık bedavadır.
  • insanları nasıl da birbirine düşürüp bu işten sıyrılabiliriz düsüncesi. ama arastırmadan, sadece okudugunu, gördügünü algılayan zihniyet oldugu sürece ardı arkası kesilmeyecektir böyle söylemlerin. onlar konuşmaya devam etsin, siz de inanmaya devam edin...
hesabın var mı? giriş yap