• bütün tekfirci gruplar arasında en komik en saçma ve en salak olanları. bunlar da yeni türediler. senelerdir vahabisine sözde selefisine ışid vs gibi teröristine 19cusuna tasavvuf düşmanına ne bileyim her çeşit sapık grubun milletii kendi gibi olmayanı tekfir etmesine alışmıştıkta ateistin tekfircisini de ekşi sözlükte görmek nasipmiş.

    adam dinsiz sabah akşam buradan din dersi veriyor bir de müslümanları tekfir ediyor. ben allaha onun bir ve ytek olduğuna her türlü noksan sıfattan münezzeh olduğuna inanıyorum kurana tek harfini bile inkar etmeksizin inanıyorum peygamberlere inanıyorum imanın bütün şartlarını yerine getiriyorum da sen kim köpeksin ki bana müşrik vs diyebiliyorsun.

    bir de lafa inandıkları dine göre vs diyor. bakıyorum son derece saygın insanların ortaya koyduğu ekollere saldırıyor adam dinsiz pornoya ara verdikçe sivilcelerini kaşıyıp sözlüğe oturuyor din namına bildiği şey karikateistte agnostikte gördüğü saçma salak şeyler ve ekşide kendisi gibilerinin yazdıkları gelmiş burada imam-ı azama sallıyor mevlanaya küfrediyor geçiyor ya bir evliyayı ya tasavvuf ehlini müşrik ilan ediyor bu ne cehil cesareti o kadar cahil ki farkında bile değil. ne diyelim ahir zaman işte bakalım daha ne saçmalıklara şahit olacağız.
hesabın var mı? giriş yap