• ışidin yaptığı tüm pisliklerin sebebi. skimsonik bahanelerle müslümanları kafir ilan etme mesleği. bunlardan türkiyede'de var , hapis yatmış bi tanesiyle konuştum zamanında tayyibe filan direkt kafir çekiyordu 2 yaşındaki çocuğu balkondan bakıp kafiyyleli öldüüvcemm diye insanlara bağırıyordu, elemanla diyaloğumuzun en çarpıcı kısmı:
    ben: allah nerde?
    o: gökte..

    olay bitmiştir , olay burada kopuyor..
  • sen kâfir,o kâfir, bu kâfir. kim bu müslüman o zaman? sen misin? yüzüne bakınca insanın ruhu daralıyor. allahtan sizden yana zaten. hepimizi sevmiyor, bir tek sizi seviyor. sevdirmek değil lan sizin amacınız nefret ettirmek. korkutmaktan başka bir gayeniz yok... evrensel olduğunu iddia ettiğiniz dini, kendi kafanızın içinde üç beş kişiyle yaşayıp tüm insanlardan nefret ediyorsunuz.

    allah'ın isteği kime ağır gelir? baş üstüne eyvallah ama bu böyle gelmez işte. düşman karşıda. sen gelmiş aynı cephede olduğun insanla didisiyorsun.
  • ehli sünnet tekfircilikten sonuna kadar kaçınır. ama islam zahire bakar, bu dünyada müslüman mualemesi görmek için beyanına/yazdığına bakarız. insanın kalbini yarıp bakamayacağımız için bu böyle. insanın kalbindeki iman ahirette işine yarayacak imandır.

    bir kişi islam dairesinde olduğu iddiasında ise allah'ın bütün emir ve yasaklarını, bütün helal ve haramlarını kabul etmesi gerekir. buna akaid denir:#122924482

    kişi bir allah'a ve peygambere inandığını belirtse bile, islam dışındaki bütün başka inançlardan beri olduğunu belirtmedikçe islam dairesine girmez. bu inanç ister hıristiyanlık, ister putperestlik, ister deizm, ister agnostizm olsun farketmez. bütün bu inançlar islam için küfürdür, inanç sahibi de kafirdir. mekkeli putperest müşrikler de allah'a inandıklarını söylüyorlardı.

    mesela allah'a inandığını belirten ancak kendisinin deizm ile agnostizm arası bir yerde olduğunu beyan eden biri zaten bize gerek kalmadan kendini tekfir eden biridir. örnek:#98206166
  • «tekfirci/haricilerde bozuk bir dindarlık anlayışı vardır. bazıları bu durumu ''yalancı takva'' olarak isimlendirmiştir. bazı meselelerde son derece hassas, takvalı ve araştırmacıdırlar. onlardan daha azim meseleler söz konusu olduğu zaman aynı hassasiyeti, takvayı ve tahkiki göremezsin.»
  • tam da bugün yani 2021 yılında binlerin kaçabilmek için kendisini uçaklara attığı, göçmenlerinin türkiye sınırına yığıldığı afganistan'da yönetimi ele geçiren taliban, tekfirciliğin yaşanan en açık seçik örneğidir. leş, çamur ve boktan bir zihniyettir. ha bizdeki halifelik peşindeki ıslak islamcı hayallerini siyasal islamın neoliberal zenginlik anlayışı ile süsleyen gerizekalı siyasal islamcılar "biz taliban'a yakınız" gibi bir cehalet yüklü moronlukta ilerlerken sanıyor ki, bu sakalları götlerinin kıllarıyla bütünleşmiş tekfirci talibanlar "ümmet, abdülhamid han sultan, osmanlı, hilafet" filan laflarını duyunca saygı duruşuna geçecekler, "ooo ümmetin başı gelmiş "diyecekler, biat edecekler. vah vah... o kadar beyinsiz o kadar cahilsin ki, laik bir sistem içerisinde ota boka laf ediyorsun, kimse karışmıyor, sanıyorsun ki şeriat sadece genç kızla evlenebilmek, erkeğe poligami olması, beş vakit namaz, yalandan zekat, oldu da bitti maşallah. öyle değil işte. o kadar sığır o kadar moronsun ki sen sanıyorsun ki taliban dediğin bokluk, laik cumhuriyet rejiminde olduğu gibi istediğin gibi konuşabilmene, istediğin gibi ticaret yapabilmene, faiz demeyip katkı payı diyerek cebine attığın paralara, giydiğin italyan kumaşından takım elbiseye, yeşil pasaportla, hizmet pasaportuyla gittiğin ülkelere gidebilmene, sokakta istediğin gibi yürümene, istediğin şeyi yiyip o göbeği büyütebilmene imkan verecek? öyle çok uzun yazmaya da gerek yok; insanlığa, dünyaya, her şeye zararlı boktan mı boktan bir zihniyettir.

    bugün yazılmış: https://www.gazeteduvar.com.tr/…u-mu-makale-1531924
  • ümmetin yüz karası zihniyet. güzel sözler söylerler, çok namaz kılarlar, çok kur'an okurlar ancak imanları gırtlaklarından aşağıya inmez. okun yaydan çıktığı gibi islamdan çıkan haricilere benzerler.

    yobaz sözünün yakıştığı kimselerdir. ancak muhalif oldukları için ciddi şekilde tenkit edildiğini pek göremezsiniz. radikal islamcı denildiği zaman işaret edilen gruplar bunlardır.
  • temizlenme surecinde once münafıklar sonra kafirler gelirmiş.
  • seküler türkiye'de dinden çıkmak için güzel bahane ama şeriat olsa ölümle sonuçlanacak hadise.
hesabın var mı? giriş yap