• tekken serisinin sonuncusu(simdilik). dovus oyunlarinin krali olarak da bilinir. konusu: iron fist tournament tekrar duzenlenir ve intikam pesindeki karakterler tekrar bir araya gelir. haliyle olaylar gelisir...
  • tekken tag tournement kadar olamasa da, beat em up oyunlarin krali, dovu$severlerin gozdesidir.
    (bkz: hastasiyim olurum)
  • tekken in bu günkü 5. seriye ulaşmasının tek nedenidir kendisi. üstüne ne kadar oyun çıksada benim gibi fanatiklerin tek öncüsü olmuştur.
  • daha fazla hastası olmak için

    http://www.tekkenzaibatsu.com/
  • namco yapımlı tekken serisinin en mükemmel oyunu. oynabilirlik mükemmel. karakterler desen hepsinin hayat felsefesi falan belli. hiç oynamayan bi insan bile resimlerine bakarak nasıl dövüştüklerini tahmin edebilir. yanına bi arkadaş alıp sabahlanabilir. bir de tüm karakterlerin combolarını ezberleyince tadından hiç yenmez.

    ama çok sinir bozucu da olabilir. bazı rutine bağlayan hareketler vardır. mesela paul dediğimiz eleman yerdeki rakibine havaya zıplayıp tekme atmak süretiyle vurabiliyor. böylece rakip yerden hiç kalkamıyor ayağının ucuna yediği tekmelerle ölüyor. kurtulmak için bi yol var ama kelimelerle anlatmak mümkün değil. iki raund ağzına verilmiş arkadaş bu hareketle rutine başladıktan sonra öyle sinir olunur ki joysitikler bırakılıp "gerçek hayatta gel lan. .pne" diye serzenişde bulunulur.
  • atari salonlarında bana en çok jeton harcatmış oyundur. bir o kadar da adam tanımışımdır bu oyun sayesinde. bana göre tekken serisinin iyisi ve en çok yenilik getirenidir. tekken 2'de yere düşünce yarım saat yerden kalkamama olayını bu oyunda düzeltmişlerdir. önceki tekken serilerinde oyunun temposunu yavaşlatan bir etkendi bu ve verem ediyordu. diğer yandan çok fazla karakter eklendi, yaratıcılık adına zirve noktasıydı.

    ayrıca playstation'a da çıkması bize bedava jeton kavramıyla tanışmamıza neden olmuştur. artık anneden babadan para aşırıp ateri salonları köşelerinde sürünmeyecektik playstation alarak.

    televizyonda bazen turnuvaları da gösterilirdi bu oyunun. bir fransız tekken şampiyonunun, paul ile havada gerçekleştirdiği kombo rakibinin %70 canını götürmüştü. aslen hareketi kopya çekip uygulamak basit ama öyle komboları yaratmak baya yaratıcılık ve tecrübe ister. biz buna sıfırdan yaratmak diyoruz.

    üzerinden yıllar geçti hala kombolar aklımda. bence oyunu bilen birileriyle oynamak çok zevkli. yoksa ne bilgisayara karşı ne de bilmeyen birine karşı zevk veriyor. eddy'i seçip sadece ayak tuşlarına basan adamlar tabi size zevkten ziyade sinir de verebilir.

    bu arada her zaman kazuya'nın eksikliğini hissetmişimdir bu oyunda.
  • tekken in çağ atladığı oyundur.
    seri olması aşısından tekken tag ile tekken 3 arasında hiç bir fark yoktur.ancak tekken 2 ile 3 arasında dağlar kadar fark vardır.
    tekken in bir çok fanatiği işe 3 le başlamıştır neredeyse.
  • çocukluğumdur, pek bir sevdiğimdir.
    street fighter kadar büyük bir fenomen olmasa da dövüş oyunlarının en kral serisi tekken serisinin üçüncüsüdür ve kanımca street fighter'a, mortal kombat'a falan kor. çıktığı yıl göz önüne alındığında grafikler açısından, sadece dövüş oyunlarında değil, bütün oyun dünyasında çığır açmıştır.

    bir de true ogre diye bir şey var bu oyunda. yılansı kolunu rakibinin orasına burasına sokuyor.. hep nina'yla kapıştırırdık biz bunu küçükken.
  • spawn filminin soundtracki açılarak oynandığında daha bir zevkli hale gelen oyundur. ilk oynadığımın üstünden 10 sene hatta belki biraz daha fazla süre geçmiş ama hala bir efsanedir, baştacıdır, simgedir şahsım için.
  • yoshimitsunun o kilicla munasip bi yerlerine munasip olmayan seyler yapmasini istedigim oyundur.
    vs modda yoshimitsu secenleri anlayamiyorum,otomatige baglayip iki hareketle oyunu bitirmenin nesi keyifli ki
hesabın var mı? giriş yap