• pazar günleri saat 12:30'da show tv de yayınlanan teknoloji programının adı. programın yapımcılığını ve sunuculuğunu silikon vadisi adlı programdan tanıdığımız dinçer karaca yapıyor. eski programlarına göre kendilerini epey geliştirdiklerini ve bayağı eğlenceli olduğunu söyleyebilirim programın.
  • ürünler tanıttıkları bölümde, bahsettikleri ürünün markasını, modelini vb. vermek gibi bir dahilik yapmalarını beklemek suç olmasa gerek. ayrıca ürünü tanıtan eleman, maltepe pazarından çıkmış sanırım.

    şair ne güzel demiş programda:

    --- spoiler ---

    üç boyut üç boyu diyordun, al sana üç boyut, hemde 3d...

    --- spoiler ---
  • hakkında çok daha fazla entry yazılmış olmasını tahmin ediyordum aslında. hem teknoloji özürlü bir milleti bilgilendirip hem de eğlendirebilen bir program ancak bu kadar tutabilir zaten bu ülkede.
    izlerken eğlendirici olan programda, yarışıp ufak bir hediye kazanmak da mümkün. kendilerine has bir çalışma ortamları var ve izlerken olduğu kadar çekimlerde de oldukça eğlendiriciler. program sunucuları şehnaz özkaya ve dinçer karaca ender bulunan kaprissiz kamera önü insanları. kendilerine güvenli ancak burnu havada değiller. tüm çalışma ekibi ve yönetmenleri de sıcak insanlar. her ne kadar entrikalarla dolu dizler gibi olmasa da, dikkate değer bir izleyici kitlesi sayesinde, ayakta durabildikleri için tebrik etmek gerekiyor. buradan nice güzel programlar diliyorum tüm ekibine.
  • ne tuhaf program bu yahu. sunucular birbirine, ürün inceleyen tipler sunuculara, sunucular konuklara laf sokmaya falan calisiyor.
  • pek tırt.
  • aptal bir soru sorup, cevabı olan ürünü mağazanın içinde koşturup bulduran yarışma bölümü de vardır bu gerizekalı programda. ünlüler raflar arasında koşup durur, büyük bir beceri istiyormuş gibi ürünü bulup kazanırlar. bir programa da magazinsel bir boyut katmayın be kardeşim. hani teknoloji programıydı bu. tamam, sakin.
  • ömür törpüsü bir yarışma kısmı bulunan program.
    buraya katılan ve bir yandan şarkı söyleyip koşarak flash disk, yazıcı filan arayan ve bazen sorulara önceden ezberletilen cevapları bile veremeyen tanınmamış şarkıcı arkadaşlar adına anormal utanıyor insan.
  • ürün incelemeleri çok ama çok yüzeysel kalan program. bu konuda donanımhaber editörlerini ve sunucularını örnek almalarını diliyorum. inceleme nasıl yapılırmış öğrenmeleri gerek.
  • lise yıllarında izlediğim ve birden aklıma düşmüş show tv'de yayınlanmış olan tv programıdır.
hesabın var mı? giriş yap