• aslında başlık "teknoloji mağazası çalışanlarının vestel aşkı" şeklinde olacakı ama karakter sınırına takıldım.

    iyiden iyiye sinirlerimi bozmaya başlayan aşktır efendim.

    televizyon almak için en yakın teknoloji mağazasına gidilir. önceden belirlenmiş bir fiyat bandına göre bir ürün aranmaktadır. biraz göz atıldıktan sonra lg marka bir televizyon almaya karar verilir. görevlinin yardımı istenir. ve işte tam da o noktada olaylar gelişir:

    -buyrun beyefendi.
    +iyi günler hocam ben şu televizyonu alacaktım. stoklarınızda var mı acaba?
    -evet elimizde var ama pek önermiyorum bu televizyonu.
    +(allah allah) hmm neden ki?
    -işte fiyatına göre fazla küçük, android sürümü güncel değil, internet üzerinden işlem yapamıyorsunuz, bir de tek hdmi girişi var blablabla..(ulan biliyoruz herhalde. anlamasak var ya)
    +aynı fiyat aralığında daha iyi bir şey var mı elinizde?
    -tabii bakın (köşede duran kutu kutu vestel tv'lerini gösterir) bunlar hem ucuz hem büyük hem de bilmemkaç tane hdmi girişi var ayrıca android işlemcili (evet işlemci dedi) blabla..
    +yok ben vestel almak istemiyorum. kaliteli değil sürekli bozuluyor astarı pahalıya geliy-(burada sözümü kesti)
    -genel olarak bu önyargıyla karşılaşıyoruz ama artık vestel eski vestel değil bakın (eski vestel daha iyiydi) artık hede hödö hede hödö hem de yüzde yüz yerli malı.
    +..
    -..
    bu şekilde devam eden bir konuşma yapılır. mağaza görevlisi ısrarla şahsıma vestel itelemek istemektedir. hemen hemen her teknoloji mağazasında (teknosa, bimeks vs.) aynı şey yaşanmaktadır. ve bendeniz eve bu şekilde elim boş dönmemek için mağaza müdürüne gidip şikayette bulunurum. ürünü satın alıp evime giderim.

    hele bu işlerden pek anlamıyorsanız ve aklınızda bir şey yoksa işte o zaman sıçtınız. o yüzden amcanızı, halanızı, teyzenizi vs. bu mağazalara tek başına göndermeyin.
  • daha önceki gün mediamarkt'ta gördüğüm aşk. samsung'un orta seviye akıllı telefonuna bakan bir adamı zorla vestel aldırtmaya çalışıyorlar. ben diğer tarafındayım kulak misafiri oluyorum, yere göğe koyamama hali. ulan beyaz eşya olsa hadi derim de zaten mobil pazarda eder belli bir marka ne kadar iyi olabilir?
hesabın var mı? giriş yap