• kufretmeye, yuzune kapatmaya aldirmayan sapiklara farkli yontemler uygulanmalidir. bunlarin en etkilisi yildirma taktigidir. misal sapik her zamanki gibi arayip susuyosa, konusuyosa ya da muzik falan dinletiyosa telefon (ozellikle cep telefonlarinda ise yarar) acilip herhangi bi yere birakilmalidir. ya da sapigin hak yoluna donmesi, en azindan bezmesi icin alternatif olarak ezan da dinletilebilir (bkz: ezan okurken daralmak).
  • telefon sapıgı bir kez aramı$ kapatmanızın ustune hemen tekrar aramı$sa(ki genelde yaparlar) yontemlerden biri "demirlibahce karakolu ben komiser mehmet gun" diye acmaktır, kar$ıdan gelen uc bucuk sessizligi ve huzuruyla telefony kapatır koltugunuza donersiniz...
  • ev telefonunu cebe yönlendirdikten sonra arayan sapiginiza "123 45 67,gorusucez senle!" demek de pek faydali oluyor tavsiye edilir..
  • tiz ses çıkartan bi düdük de iş görür. arayanın gerçekten telefon sapığı olduğundan emin olduktan sonra öttürün ama.
  • sapıklıkta sınır tanımaksızın üstüne giderek, işinden ederek..
  • telefon sapığının beklentisine (sizi kızdırmak, delirtmek) hiç beklemediği şekilde vereceğiniz her türlü cevap onun göt olmasını ve bir daha sizi rahatsız etmemesini sağlar.
  • defalarca caldirip konusmayan turune furby dinletmek de bazen cozum olabiliyor.
  • sapığınıza sanki onu yıllardır tanıyormuş edasıyla yaklaşıp kendini iyice bi rahat hissetmesini sağladıktan sonra akınızdan bir isim tutun. sonra hattın öbür ucundaki bahtsız gence aklınızdan tuttuğunuz ismin etrafında dönen acıklı bir aşk hikayesi anlatmaya başlayın. aralara sıkça "ben onu çok sevdim o beni hiç sevmediiii. sence hala şansım var mııı? sence arassam mııııı?" etrafında dönen sorular sorun. hikayeyi zora sokmak, acıklı bir hale bürünmek ve hızlı konuşmak bu safhada çok önemli. mesela erkek arkadaşınızı en yakın erker arkadaşıyla yatakta yakalamış olun ve "sence gay olabilir mi? yoksa beni kıskandırmak için mi yaptııı? aslında beni evden kovduğunda anlamalıydım, bana aşık olmaktan korkuyoooo" falan diyin. soruları hızlı sorun sonlara doğru uzatın. gerekirse telefonunu isteyin, "çok sevdim seni, ben de seni arayabilir miyim?" diyin. burdan sonraki mi'ler daha acıklı olmalı. ne dediğini dinlememekte fayda var. küfrettiğini fark ederseniz, "canım yaaa, o da bana hep böyle derdi. nasıl özlüyorum anlatamam. ay arıycam galbaaaa" diyerek kaldığınız yerden devam edin. deneyimle sabitlenmiştir, "kardeşim sapık mısın sen yaa? git başımdan!!" diyerek sapıkcan telefonu yüzüme yüzüme kapamış bir daha da aramamıştır. tabii sapık muhatabı kimsenin keyifli bir gününde olması ilk kaidedir. zaman illa ki bulunur.
  • konuşan bir tip ise telefonu bir ses prosesörüne bagliyip adamin sesini incelterek ve yankilandirarak geri vermek.
  • mücadele etmektense faydalanmayı seçmek söz konusu olabilir telefon sapıklarından..
    sesin güzel olması gerek şarttır.. rahat olunup etkilemek gerekir..
    masraftan kaçınmayıp güzel yüzünü, mümkünse vücudunu keşfetmek gerekir..hertürlü yalana inanmak telefonda hertürlü kaprisi çekmek de gerekir..canı sıkılanaboş vakti olana..
    sapığın hakkından sapık gelir.
    (bkz: kendimden biliyorum)
hesabın var mı? giriş yap