• 7.5. şirket, uygulanacak hukukun izin verdiği ölçüde, kar kaybı, şerefiye ve itibar kaybı, ikame ürün ve hizmet temini için yapılan harcama gibi kalemler de dahil ancak bunlarla sınırlı olmaksızın uygulamasını kullanımı neticesinde meydana gelen hiçbir doğrudan, dolaylı, özel, arızi, cezai zarardan sorumlu olmayacaktır. buna ek olarak şirket, zımni garanti, ticarete elverişlilik, belli bir amaca uygunluk da dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere, açık veya zımni hiç bir türlü garanti vermediğini de ayrıca beyan eder. şirket’in işbu sözleşme kapsamındaki sorumluluğu her halükarda ilgili zararın doğduğu tarihe kadar kullanıcı tarafından işbu sözleşmeye konu hizmetler kapsamında ödenmiş olan tutarla sınırlı olacaktır..

    yukarıdaki madde ile birlikte sayfalarca kullanıcı sözleşmesi olan, doğum yılı tc kimlik ad soyad telefon numarası bilgilerinin girildiği bir üyelikle kayıt ve sorumluluk altına alınan bir programcıktır..ödeme gönderilen banka ve hesap bilgileri bonus..

    öncüllerinden biri için 2012 yılında çalışan
    (bkz: winat9)
    paypal üzerinden ödeme yapardı, yeterince yaygınlaşamadığından iptal olmuştu(!) yada hedeflenen kullanıcı bilgileriyle birlikte kapanmıştı??? kulladım ordan biliyorum..

    winat9 son entry okunması önerilir..
    gençler önce bir sakin...

    "kimse, özgür olduğuna inanan birinden daha iyi köle olamaz" - j.w. goethe
  • " ben 3 gündür reklam izliyorum 8.25 tl olmuş hesabım"

    (bkz: vallahi bunlar eğitilmezdir)

    siktir git bir yerde çalış.
  • 15 temmuz darbe girişiminden sonra telefona uygulama indirirken 2 hatta 3 kere düşünmeye başladım. ayda 50 60tl kazanacağım diye kime ait olduğu belli olmayan uygulamayı yükleme riski almam.
  • telefondan porno izleyerek ayda 1000 tl kaybedecek potansiyele sahip insanların düşünebileceği şey.
    bu tür işlerde sen kazandığını zannedersin ama kaybettiklerin kazandıklarından daha fazladır. zamanınıza yazık gençler. böyle boş işler ile uğraşacağınıza gidin sevişin.
  • (bkz: ponzi) oooo güzel keriz silkme sistemimiş ya. ilk sıralarda girmek lazım ki referansımız çok olsun ahsjmsks alttakini silken silkene. hoşgeldin reklambank.
  • cepmaxa parasını kaptıranlar bana 500 lira verirseniz paranızı sizin için geri alabilirim.
  • neyse ki ekşi sözlükte bir başkasını engellemek çok kolay.
    tanım: engel atma isteği uyandıran şeyler.
  • “peynir büyük ve yol kısa” ise her zaman bir sıkıntı vardır sözünü şiar edinmiş şahsıma güven vermeyen bir para kazanma biçimi.
  • sikmeyeceği eşeğin önüne ot koymayanların yeni icat ettiği ot türü.

    eşekliğe devam diyorsanız afiyet olsun !
  • saadet zinciri uygulamaları kanunen yasak olduğundan az önce şikayet ettiğim saadet zinciri denemesi.
hesabın var mı? giriş yap