• çok net çağımızın vebasıdır. bunu uyumadan önce telefonla vakit geçirme de eklenebilir. bundan 7-8 önce lisede sony ericsson w810i telefonumla 100 mb internet paketi alıp telefondan resimleri yüklemeden internette takılırdım. son 2-3 senedir başıma gelen bir olay değil. gün içinde sürekli bilgisayar başında olduğumdan telefonla pek haşır neşir değilim. şarjı bitse farkında olmam. fakat tuvalete gideceksem ve de telefonun şarjı yoksa hemen min %5 eğer ağır birşeyler geleceğini sezdiysem min %9 şarj olmasını bekleyip öyle tuvalete giderim. bir kaç kere telefonsuz girmeyi denediysem de olmadı. afakanlar bastı, soğuk soğuk terledim. eskiden çok eskiden sıçarken ne yapardım diye düşündüm. fayansları inceledim, yukarıdan aşağıya soldan sağa kaç tane var saydım. çamaşır makinesinin üzerindeki salak salak şeyleri inceledim. üzerindekileri okumaya çalıştım, okuyamadım ve bir an önce kendimi oradan atmaya çalıştım. keza uyumadan önce de aynı yoksunluğu çekiyorum. ama allaha şükür bunu bütün hayatıma yansıtmadım. biriyle konuşurken elime telefonu alıp gelen mesaja bakamam. çünkü bir kere baktıysam cevap vermek zorunda hissederim kendimi. karşı taraftan cevap gelirse bekletemem hemen cevap vermek zorunda hissederim yine. bu sefer de karşımdaki insana ayıp olduğunu düşünürüm. şimdilik bu derdim sikilecek kıvama gelmedi fakat yine de canımı sıkıyor. sıçarken en çok ekşi sözlükte takılsam da şu an sıçmıyorum.
  • yaşı 35+ olanlar tuvaletlerindeki fayans sayısını ezbere biliyor. yeni nesil bu basit bilgiden bile yoksun. bir bok olmaz bunlardan.
  • yok abi ne zaman tuwalete gitcek olsam kapıdan dönüyorum birşey eksik diyorum telefon yok diyorum oradaki büyük mevzu boyunca geçecek olan 3-4 dakikanın telefonsuz ziyan olacağı düşüncesi beni benden alıyor sanırım bu hastalığa kapıldım bu entriyi de tahmin edin nerden yazıyorum başka sözüm yok
  • telefon olmadan önce tuvalette okumadığım şampuan, deterjan hatta kulak çöpü açıklaması kalmamıştı. çok şükür geride kaldı o günler.
  • sigarasız da sıçamaz.
  • +1
  • tuvalette kalma süresini çok uzatır. sıçtıktan sonra gereksiz bir bekleme süresi olur. elini taharet musluğuna götürmezsin, sifonu çekmezsin, ortam kokmaya başlar, leş gibi şey ama telefonsuz da olmuyor.
  • türk'ün aklı ya kaçarken ya da sıçarken çalışır.
  • sağlam bir sosyal bilimler çalışmasının evrenini oluşturabilecek şahıslarda baş gösteren hastalık..

    yazmıştık..

    (bkz: wc'de kalma süresi ve telefon arasındaki ilişki)
  • geçen gün banyodaki şampuan şişesinin arkasındaki yazıları youtube'da belgesel izler gibi dikkatle incelemek suretiyle yendiğim hastalık.
hesabın var mı? giriş yap