• ''boşuna başlığının altında ağlanılan askerlik türü.

    sike sike gideceksiniz askere. ben mi dedim işe gir evlen çocuk yap diye.''

    eleman bedelli askerlik başlığına hergün bunu yazıyor. silip tekrar yazıyor şimdi farkettim. eğer sözlük yazarıysanız birazdan benim yapacağım gibi direk engelleyin geçin bidon.
  • bana küfür atmış ergen, bir de kürtçü demiş, tabiki bu tip şeyler beni ırgalamıyor. önce kaliteye bakarım sonra konuşurum. şimdi kürtler birey değil diyelim,peki türkler birey mi. sende de bir kusur varsa onu karşı tarafa kusur olarak aktaramazsın ama ne desek boş. bu arada çok pis küfr atarım ama burda denemeyecem. yemin etim küfree.
  • bir üstteki arkadaş kendisi hakkında döl israfı diye bahsetmis,doğru tanimlama ama az bile demiş.gördüğünüz yerde basın engeli geçin iyi aile evladına.demedi demeyin sonra.
  • kürtçülük yapıp ırkçılığın dibine vuranlar tarafından ırkçılıklarla itham edilen yazar. argüman bol da, faşist kürtçüler bir türlü anlayamıyor. kendileri gibi düşünmeyen herkesi ötekileştirme derdindeler yazık...
  • muhtemelen asimile olmuş bir milletin evladı ya da hayatının bir yerinde bir kürt'ten zorbalık görmüş olmalı ki bütün yazdıkları kürtlerle ilgili. git kumunda oyna bu kadar ilgi verdik sana yeter.
  • buralarda yaygin olan irkci kullanicilardan biri daha. karsi arguman gelistirecek zekaya sahip olmadigindan ona buna kufur edip duran sozluk yazari.

    insan bir yandan da uzuluyor; hayat kendisi icin gercekten zor olmali.

    ekleme: ilk olarak 17.03.2023 tarihinde girilen is bu entry kendisi tarafindan, hakaret icerdigi iddiasi ile kaldirtilmisti. kendisi onune gelene en agir hakaretlerde bulunurken bunu yapmasi bu ne yaman celiski anne dedirtmistir. bir de kendisi kesinlikle ahmak ve kafatasci falan degildir, her duydugunuza inanmayin.
  • teleks in pek çok kişi tarafından hatalı telaffuz edilmiş hali.

    bir hata sonucu ortaya çıkmıştır.

    (bkz: teleks)
hesabın var mı? giriş yap