• taze devletlumuz recep tayyip erdogan ve surekasinin ustun ongoru ve zeka kabiliyetleriyle dunya ekonomisine kazandirdiklari yeni yontemdir.

    - "dolar üç kuruş aratacak, türkiye batacak diye bir şey yok. dolar toparlanacak, yatırımlarımız hız kesmeden devam edecek. biz, bu perdenin arkasındaki oyunu biliyoruz. bu oyunlar da bozulacak" - (bulent turan - 9.8.18 usd: 5.46tl)

    - makul süre içinde her şey düzelecek, piyasalar rahatlayacak" (rte - 9.8.18 usd: 5.46tl)

    - "hiç korkmayın, hepsi geçecek, özel sektör de vatandaşımız da neyin nereden geldiğinin farkında" (rte - 9.8.18 usd: 5.38tl)

    - “son dönemlerde finansal piyasalarda yaşanan ve ekonomik temellerle izah edilemeyecek dalgalanmalar er geç durulacak” (cevdet yilmaz - 7.8.18 usd: 5.30 tl)

    - "ekonomik dengelemenin akabinde, ekonomimizin sağlıklı ve sürdürülebilir büyüme üzerine oturacağından kimsenin şüphesi olmasın." - (berat albayrak - 2.8.18 usd: 5.09tl)

    - "berat albayrak bey’in finans sektörü ile hem pratikte hem de teorikte geçmişi var. özel sektörde başarıyla çalışmış, son dönemlerde marmara üniversitesi’nde bu konunun dersine girmiş, böyle bir geçmişi olmuş bir arkadaşımız olması sebebiyle bu işi çok daha seri derleyip toparlayacağına ve başarıyla yürüteceğine inanıyorum." (rte - 11.7.2018 usd : 4.80tl)
  • kek yoluyla seçim kazanmanın yan etkisidir.
  • bein bedava. kur 3,26 imiş orda aziz bein yalancısıyım.
hesabın var mı? giriş yap