• duyar kasmayanları terörist olmakla itham edecek kadar manyaklaştıklarına sıkça şahit olduğum tipler. politically correct olunca çok havalı olduklarını düşünüyorlar. samimiyetsiz ve karaktersizdirler.
  • eyvallah hümanizm güzeldir ancak bazıları gerçekten bokunu çıkarıyor bu durumun.the walking dead izleyenler bilir başlarda bir amca vardı ota boka ama o bir insan,we can not kill diye arada atar yapardı,ben de gerçek hayatta var mı böyle tipler ne kadar saçma derdim.ama cidden varmış bugün onu da görmüş olduk.39 kişiyi katleden adam üzerinden hümanizm takılıyor.yahu biraz empati içlerinden biri bir yakının olsa ve imkan verseler ellerinle parçalamak istersin şerefsizi,biraz gerçekçi olun.insan öldürmeye herkes karşı ama kime insan diyorsun otur da bir onu düşün.her gün gömdüğümüz kebaplar köfteler kestiğimiz hayvanlardan yapılıyor.vegan muhabbeti yapmayacağım ben de yiyorum bunları.demek istediğim insan sadece biyolojik olarak bir türü tanımlamamalı.her gün yediğimiz hayvanlar bu şerefsizin yanında çok daha değerli kalır.yani diyeceğim bu herif insan falan değildir hümanizm güzeldir ama doğru zamanda güzeldir.bir de öyle bir konuşuyorlar ki bu adama kin kusanlar evde satırlarla bekleyip adam parçalayacak yer arıyor sanki.keşke hep filmlerdeki gibi olsa ama gerçek hayatta sonuna kadar iyi olanlar daima kaybediyor.sana tekme tokat girişen birine güllerle gittiğinde,o gülleri sana dikeniyle sokar.azalarak bitersiniz umarım gereksiz duyarlarınız mide bulandırıyor artık.
  • net orospudur.
  • teröristin insan olmadığını iddia etmekle kendini kurtarabileceğini sananların yanıltmacasıdır.

    kötü bir haberim var: terörist de ne yazık ki bir insan. onun insan olmadığını söylemek seni kurtarmıyor. onun "insan" olduğunu bilen aklı başında insanları suçlamak da seni kurtarmıyor, yüreği tertemiz hislerle dolu kardeşim. şimdi, kabul et, o da bir insan, ve bu bilgiyle yüzleş. ha bir de, "devlet" bir insan değil, bir "kişi" değil, en önemlisi de devlet "sen" değilsin. bununla da yüzleş şimdi.
  • 39 kişiyi öldüren barbarın, yüzündeki morluktan rahatsız olan işgüzarlar, "işkence var" diye galeyana gelen algıda seçiciler ve bunun üzerinden duyar kasan yeni dünyanın hastalıklı insanları..
    liberal yapay zekalar..
    iletişim/birikim fabrikasyonu hissiz lümpenler..

    dünyada bir süredir seçim ve referandumların sonuçlarını; bu fabrikasyon insanların "dünyaya ruhsuz ve sapıkça bakışlarına duyulan tepki" belirliyor.

    özgecan'ın katilinin içeride öldürülmesine en çok üzülen tipler de bizzat bunlar.
    çünkü o şahsın da "topluma kazandırılması" gerekiyordu :)
    bu selefi barbarın müebbet cezasını; hijyenik ve modern tasarıma sahip bi hücrede çekeceğine dair karar çıktığını duysalar, zevkten dört köşe olurlar.
    dünya en başta bu insanların üzerine yıkılacak..
  • "teröriste uygun cezanın hapis cezası olduğuna neye göre karar veriyoruz?" sorusunu cevaplaması gereken kişidir.
    yani insanları tüfekle tarayan biri için hapis cezası acaba ödül müdür ceza mıdır?
    açıkçası bu adamın pataklanması beni üzmedi, bunun yapılmasını bile tepki gösterecek kadar hümanist olan biri reina saldırısında kahrından ölmeliydi.
  • bişey yok onda, iki yumruk yediğin zaman buna benzer bir hale giriyorsun zaten. boks antrenmanında arkadaşlar her gün bu kıvama geliyorlar.
  • adam dövülmemiş, ilk patırtıda aldığı darbelerden sonra yüzü gözü şişmiş. polise direndiği bilinen bir gerçek.

    ne çok duyar kasan oldu 2 günde, bir terörist seviciliğimiz kalmamıştı o da oldu. adama adi bir suçlu muamelesi yapılsın istiyorlar. halbuki 2 gün önce ışid' in son videosunu izleyip "korkuyoruz dostlar, polise, istihbarata da güvenemiyoruz" diye ağlaşıyorlardı. şimdi de işkenceci polis diye bağırıyorlar. yakalasa olmuyor, elinden kaçırsa olmuyor.

    reina saldırısının ardından "böyle emniyet mi olur lan, nasıl polislersiniz" diye polise yüklenenler de bunlardı. şimdi ise polisin kullandığı plastik kelepçeye kadar taktılar kafayı. adamların derdi hak hukuk değil, marjinallik. ota bota atarlansın prim yapsın. istiyor ki polis teröristin yerini tespit ettiğinde kapıyı çalsın, "rahatsız etmediysek buyur bir merkeze kadar gel kardeşim" desin. direnen, kaçmaya kalkışan teröristi de lisan-ı münasiple sakinleştirip yola getirsin.
hesabın var mı? giriş yap